Setari Cookie-uri

Promisiune incalcata

Promisiune fara promisiune, nu mai ma pot tine nicio secunda de cuvant. Daca vreodata o sa se intample sa nu mai mai iubesti, am sa astept sa te razgandesti. E o promisiune!

In asteptarea mea nu mai bate niciun vant de speranta. Totul este mort. Agatata de promisiune, nu mai ma tine nimic aici. Esti doar un strain pe care l-as fi vrut apropiat. Esti doar un strain care sopteste vorbe cunoscute in urechile unei necunoscute. Esti doar o pereche de ochi care ma privesc cu mila si compatimire si nu am nevoie de asa ceva. Te vad cum pleci si pasii tai croiesc un alt drum. Esti doar un cunoscut care m-a instrainat de mine. Esti doar un om pe care trebuie sa-l uit ca sa pot sa ma uit mai departe de tot ce a fost. Sa nu mai iti simt prezenta. Doamne, de mi-ar promite macar atat... Te-as crede pe cuvant.

Nimeni nu mi-a spus ca nimic nu e mai rau ca asteptarea asta insangerata doare mai mult decat durerea. Iubitul meu, daca tu iti vezi linistit si senin de viata ta, eu de ce nu pot? De ce ratacesc, ma intorc si nu mai am de unde sa ma intorc? Vorbeam serios cand am spus-o si credeam in fiecare cuvintel pe care buzele le-au suflat afara. Am promis mai in gluma, mai in serios si am jurat in joaca. In cuvintele mele statea insa tot adevarul pe care il stiam. Dar usor, usor, poate o sa ma desprind. Poate invat sa promit cum se promite.

Citește și:

Intr-o noapte de vara, un baiat s-a uitat in ochii unei fete si i-a promis. Intr-o alta noapte de vara, o fata a crezut in adevarul din ochii baiatului si i-a jurat altceva in schimb. In acelasi loc, peste ceva timp, tot intr-o vara, amandoi s-au tinut de cuvant. Nu eram noi doi si nu era noaptea noastra de vara. Noi doar ne-am amagit.

Promit si eu ca intr-o zi oarecare, cand nimeni nu o sa se astepte, o sa te las sa pleci din sufletul si iratiunea mea. Urlu pana in rarunchii sufletului ca o sa ma tin de cuvant. Imi sunteti martori. Am promis!

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Tendinte in moda primavara- vara 2009
Ritualuri fascinante de infrumusetare a parului
Vara 2009: coafuri impresionante, hair styling international

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.