Setari Cookie-uri

Socrii si casatoria

Un cuplu cand se casatoreste isi doreste o viata in noua familie intemeiata, in care incap doar ei si viitorii lor copii. Cand insa posibilitatile nu le permite un trai independent, raman sa locuiasca la comun cu parintii, dar de multe ori acestia din urma nu stiu ca exista limite, ca al lor copil are acum propria lui familie, ca relatiile si prioritatile s-au schimbat...

Floriide crede ca totul tine de cultura si capacitatea de respectare a socrilor: "In primul rand raspunsul ar fii:nu exista respect. La mine si socrii mei este o anumita bariera, adica sunt socrii mei ne respactam ca atare si atat. Nu iau ei decizii decat isi spun parerea iar daca noi consideram ca e ok e bine daca nu,nu. Daca ei ca oameni au educatie,atunci stiu ce e frumos si ce nu,dar daca aceasta nu este....atunci e rau.Soacrele sunt mame in primul rand si indiferent cat sunt sau cat ne par noua ca sunt rele,nu sunt daca stim sa vb cu ele. Si eu la randul meu cand voi fii mama e normal ca ma intereseaza cu cine se insoara sau marita fata mea sau baiatul meu, e normal sa am putina doza de gelozie , pentru ca asa exista in fiecare din mame."

Grace va recomanda un articol cu cateva sfaturi despre cum sa va intelegeti cu soacra: "Cum sa te intelegi cu viitorii socri".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.