Setari Cookie-uri

M-am maritat pentru sex

Stiu, veti spune, sexul nu se numara printre cele mai mari placeri ale vietii, poti deasemenea sa te bucuri de frumoasele idei dintr-o carte buna sau de natura usor salbatica pe care o intalnesti intr-o urcare pe munte, ca pana si o mancare deosebita iti poate trezi fiori sau o zi plina de distractie poate face parte din cele mai frumoase amintiri ale vietii, ori un succes pe care ti l-ai dorit atat de mult... Insa mai toate acestea le pot face singura (lectura, plimbarile, succesul personal) sau alaturi de priteni, insa ceea ce face diferenta intre o relatie de prietenie, parinte-copil, colegialitate sau orice alt tip de relatie si cea de dragoste cu iubitul este exact viata sexuala. In rest si iubitul poate juca rol de prieten, de frate, de parinte... dar el este ceva in plus fata de toti: este iubitul, acela cu care imparti viata intima, el iti ofera singurul tip de relatie care iti pemite sa faci asta.

In fine, am inceput sa stam de vorba, probabil isi neglija munca dar nu parea stresat. M-a intrebat de ce sunt trista, eu ma miram ca imi citeste atat de bine starea, pana la urma i-am povestit ca nu ma distrez chiar de minune. M-a intrebat cum se face de sunt singura, eu i-am zis ca prietenul meu doarme si nu s-a putut abtine sa nu rada de mine.

Mi-a placut ce imi preparase el, asa ca i-am mai cerut unul, iar el m-a atentionat ca daca mai beau inca unul dorinta mea de a nu imbata nu va mai putea fi satisfacuta, asa ca l-am rugat sa nu mai puna alcool. Intre timp mi-am sunat prietenul sa-l anunt unde sunt, dar el nimic, asa ca i-am lasat un mesaj. Il intreb pe barman cum se face ca sta de vorba cu mine in loc sa isi faca munca iar el mi-a zis ca se terminase programul lui, asadar isi permitea. Termin eu si al doilea cocktail si ma provoaca la un biliard. I-am zis ca asa degeaba nu joc, ne trebuie o miza, iar el a zis ca miza va fi ceva distractiv, sa ma scoata din starea mea de spirit. Jucam bine, asa ca nu imi faceam griji. Ei da, dar nu jucam mai bine ca el, asa ca mi-am luat o bataie de zile mari. Avea un ranjet tare satisfacut pe chip, eh... I-am zis: “Daca tot ai castigat, acum... distreaza-ma, asa ai promis, sa vedem, reusesti?”. Si m-a invitat la o plimbare.

Citește și:

Am alergat pe aleile din statiune, nu era intreg la minte, ne-am jucat volei pe plaja, in echipe adverse, evident, apoi m-a dus el intr-o zona a plajii pustie, cu foarte putin nisip dar multe plante, spunandu-mi ca ma invata sa inot (aflase ca nu stiu). Mi-am zis ca daca reuseste el asa minune... N-a reusit, dar macar m-a invatat sa stau putin deasupra apei. Primesc telefon de la prieten in care ma intreba unde sunt ca vrea si el sa vina. I-am zis ca ma intorc eu pe plaja. Am fact schimb de telefoane cu barmanul, i-am multumit pentru timpul distractiv petrecut impreuna si i-am zis ca n-o sa-l uit usor, apoi am plecat.

Ziua a trecut iarasi plictisitor, apoi seara am iesit vreo doua ore la o terasa, apoi ne-am dus in camera si somn de voie. Mhm, iarasi nimic interesant. Dimineata pe la 5 primesc mesaj: “Soarele rasare pe la 7:30, dar pe plaja aia pustie rasare mai devreme, pe la 6, de fapt e un rasarit magic, ca nicaieri in alta parte... n-ai vrea sa-l vezi?”. Deja era prea mult... adica ce sa fac, sa plec, era o intalnire sau vroia doar o aventura, ca era barman, nu asa sunt barmanii? M-am tot foit ba pe partea stanga, ba pe partea dreapta, dar ceva din mine a fost mai puternic, nu m-am putut stapani, m-am ridicat pe furis din pat, mi-am luat costumul de baie, o rochie usoara de voal alb, geanta si pas-pas afara din camera, directia: plaja pustie. Cand am ajuns acolo ma astepta o paturica pufoasa, moala, iar el inota. Nu m-a vazut cand am ajuns, asa ca m-am gandit sa intru si eu in apa, dar era prea rece pentru mine si m-am potolit. Eram stresata, ratiunea imi spunea ca nu-i moral ce fac, ma gandeam ce-i spun prietenului cand se trezeste... In fine, a aparut si el, m-a luat in brate si m-a aruncat in apa, frumos, nu brusc, dar pentru mine tot rece era. M-am racorit eu cat pentru o zi lunga de vara, apoi ne-am asezat pe paturica, am mancat, adusese el niste bunatati din fructe de mare, apoi am stat de vorba, ne-am povestit vrute si nevrute, am ras cat pentru ultimii ani la un loc, apoi intr-un final trebuia sa ii dau measaj prietenului sa-i motivez cumva plecarea mea. Dar nu a fost nevoie, mi-a zis el ca ar trebui sa ma intorc in camera, insa inainte de a ma ridica de pe paturica s-a apropiat teribil de mult de mine, am crezut ca ma saruta, dar n-a facut-o... Insa m-a facut sa imi doresc...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.