Setari Cookie-uri

Prim-plan pe pirostriile vedetelor

Paparazzi stiu ei bine de ce isi pierd noptile pe la usile vedetelor: lumina reflectoarelor e pentru oameni ca luna plina pentru varcolaci, doar ca puseurile de vedetism nu se manifesta la ora fixa. Iar cand, pe langa stresul de-a fi celebru, una bucata Brad isi ia in carca si datorii conjugale fata de una bucata Angelina, matematica de clasa a treia ne spune ca sansele paparazzilor de a prinde in obiectiv fitele aferente meseriei de vedeta se dubleaza. Conform ultimelor zvonuri, abia la sfarsitul verii vor avea paparazzi Brangelinofili parte de nuptialele mult-asteptate pana una alta sa ne ocupam de vedetele cu verighete!

Problemele in casniciile vedetelor sunt, oricat de unice ni le-am vedea noi pe-ale noastre, poate mai variate ca ale omului de rand, desi cand vine vremea divortului, ele sunt impachetate frumos cu panglica “irreconcilable differences” – de frica TMZ.com-ului care, cum-necum, capata acces la documentele politiei, la stenogramele din tribunale, probabil arunca-un ochi si-n lista lui Mos Craciun! Dar in spatele fatadei, mariajele de profil inalt intra in picaj din motive varii, de la cele mai absurde (cotele de faima ale lui Reese Witherspoon se pare ca-l frustrau pe sotiorul Ryan Phillippe), pana la cele mai comune (divergentele cu privire la ipoteza copiilor ar fi fost de vina, pesemne, pentru divortul dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston). Unele staruri cu scaun la cap incearca varianta concubinajului, peren, pana sa faca pasul decisiv: cel mai nou membru cu acte-n regula al clubului de soti angajamento-fobi e Mark Wahlberg, caruia i-au trebuit 9 ani ca sa o duca pe Rhea Durham la altar, pe 1 august a.c.!

Dar probabil cel mai des invocat rationament antemergator despartirilor este expunerea indelungata la... mass media! Irational rationament, stiu... si totusi, nu degeaba se strofoca VIP-urile sa duca o viata in afara razei de bataie a bilturilor. Cine mai tine minte fulminanta relatie dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez, mediatizata prin toate canalele de comunicare, de la presa scrisa la cinematograf si MTV? Se pare ca mai ales Ben, care s-a invatat minte de atunci si s-a imbarcat la Bennifer numarul 2 – acum alaturi de o alta Jennifer (Garner), si facand mai putine valuri.

Dupa schema asta, zilele Brangelinei sunt numarate, insa pentru moment zvonurile se indreapta in directia opusa: in timp ce Brad declara pentru The Times ca povestile din presa care roiesc in jurul relatiei cu Angelina sunt “pe pilot automat” (self-generating), un prieten de-al cuplului sopteste pentru revista Mirror ca Jolie e destul de furioasa incat sa puna capat gogomaniilor printr-o, ghici ciuperca ce-i, nunta!

Un articol de Ioanina
Citește și:

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Horoscop mai 2009

Genti si pantofi de lux

17 noutati in moda

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.