Setari Cookie-uri

Iubita sau folosita?

Dragostea are cararile ei, insa de cate ori o confundam cu iluzia si asezam in fata realitatii marea panza a sperantelor noastre, negand probabil unele adevaruri care poate ne spun discret ca nu e el alesul...

Dragostea are cararile ei, insa de cate ori o confundam cu iluzia si asezam in fata realitatii marea panza a sperantelor noastre, negand probabil unele adevaruri care poate ne spun discret ca nu e el alesul...

Fiecare om are modul lui de a iubi, mai mult sau mai putin aprofundat, insa este compatibil cu al partenerului? Teoretic cel putin ar trebui sa fie intotdeauna pentru ca atunci cand iubesti esti empatic si nu poti sa nu fii atent la dorintele, placerile si asteptarile celuilalt. Pe Forumul Lumea e mica, acolo unde, ca intr-un forum, oamenii isi spun parerile sincere si intreaba chiar si despre cele mai delicate nelamuriri, am gasit o discutie despre o femeie aflata intr-o dilema privind dragostea pe care iubitul ei i-o poarta. Ceea ce este interesant este ca acest tip de comportament este prezent in multe relatii, char daca multi parteneri neaga probabil motivele reale ale unui comportament despre care ne vorbeste utilizatoarea Scumpca2005: "Ce parere aveti de barbatul care te recomanda tuturor cunostintelor sau prietenilor ca fiindu-i sotie, desi nu ii esti, se mindreste cu toate realizarile tale, face cunoscuta inteligenta ta tuturor, dar cu toate acestea nu ti-a oferit niciodata cel putin un ghiocel, nu ai simtit nici cea mai vaga senzatie de tandrete din partea lui, nu a spus niciodata multumesc pentru ajutorul si serviciile pe care i le-ai facut si mai mult decit atit, nu ti-a spus niciodata TE IUBESC, nici cel putin in momentele intime."

Citește și:

Iata parerea unui barbat: "Ca vrea sa arete ce tare e el, ce fata are el.
Vezi cat si pana unde-i dai voie sa merga, va ajunge sa creada ca totul i se cuvine, chiar fara a-ti recunoaste meritele.
Sa nu confunzi lucrurile: una e laudatul si alta e recunoasterea fata de tine a meritelor, adica respectul pe care ti-l da." - ne spune MarianM.

Tigancusa crede insa in iubire: "Poate te iubeste dar nu stie cum sa iti arate. De spus te iubesc e simplu, poti spune oricui. Poate e timid sau este un tip care tine in el tot ce simte si tu nu il poti citi daca te iubeste sau nu. Cel mai bine este sa aveti o relatie deschisa la comunicare si savorbiti unul cu altul. Spune-i ce nu iti convine si vezi poate se schimba. Bafta".

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.