Setari Cookie-uri

Adevarul cel urat al seductiei: te iubesc doar cand esti alta

Nu te scobi in dinti dupa ce mananci, zambeste larg si gratios, razi la glumele lui chiar daca nu te gadila nimic, nu-ti permite sa stai aplecata caci sanii trebuie intotdeauna scosi semeti in fata, iar cocoasa nu este deloc estetica si feminina, nu face tu primul pas, nu-l suna imediat dupa prima intalnire, cenzureaza-te, abtine-te, fii altfel, nu oricum. Nu fi cum esti tu de obicei!

Pe langa el, am desprins si eu un adevarat urat din realitate: exista un permanent care pe care in relatiile dintre femei si barbati. Ca si barbatii, si noi femeile stim sa ne prefacem si sa simulam atunci cand vine vorba de cucerire si seductie. Cum pacalesc femeile barbatii, cum pacalesc barbatii femeile, cum ne pacalim unii pe altii si cum ne pacalim pe noi insene? Sunt multe tactici si tehnici de buna maniera, de ipocrizie si de minciuna care mai de care mai maiestre si mai functionabile pentru tine ca femeie. Sunt o groaza de "ce sa faci" si de ''ce sa nu faci'' ca sa cuceresti un barbat si sa-l pastrezi langa tine.

Lui ii place sa agate, iar tie sa faci pe agatata. Niciodata invers. El nu trebuie sa stie sau sa afle ca si tu femeie stii sa vanezi si ca tocmai ti-ai luat pozitia de atac. Lasa-l sa creada ca el este vanatorul si nu uita sa faci pe tipa care nu a fost sagetata. Nu te scobi in dinti dupa ce mananci, zambeste larg si gratios, razi la glumele lui chiar daca nu te gadila nimic, nu te entuziasma prea tare chiar daca iti vine sa topai in sus de fericire, nu-ti permite sa stai aplecata caci sanii trebuie intotdeauna scosi semeti in fata iar cocoasa nu este deloc estetica si feminina, nu face tu primul pas, nu-l suna imediat dupa prima intalnire, cenzureaza-te, abtine-te, fii altfel, nu oricum, nu fi cum esti tu de obicei! Nu-i arata din prima seara ca stii sa faci sex, dar cand o faci sa-l faci sa traiasca experienta sexuala a vietii lui. Neaparat sa ai un orgasm chiar daca nu-l ai. Ai inteles: se poate, da, ca orgasmul se poate simula. Barbatul e orgolios si vrea sa-si stie femeia fericita. Pe sine se vrea potent si viril. Fii si mironosita si pacatoasa! Nu si da! Si asa da, asa nu!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.