Setari Cookie-uri

Sotul meu va creste copilul amantului...

O singura miscare gresita in viata poate face multe pagube... Eu si viitorul meu sot ne-am cunoscut la mare si cred ca a fost poate cel mai frumos concediul al meu. Este tare dragalas si ma simt mandra ca il pot avea langa mine. Este brunet, parul ondulat, ochi verzi, buze groase, corp bine conturat... parca ar fi bun de pozat in reviste si tocmai eu am pus mana pe el.

In tara eu ma apucasem sa-mi deschid un magazin de haine, insa mi-era tare greu singura si m-au ajutat parintii, familia lui dar si prietenii comuni, atat cat au putut si ei si le-a fost la indemana. Cu unul din prietenii lui m-am apropiat mai mult... El avea o afacere demarata de tatal lui pentru care nu trebuia sa se ocupe prea mult pentru ca avea deja angajati care sa faca asta. Asadar isi mai pierdea vremea cu mine, avea masina, ma ajuta cu marfa, mergea cu mine la petreceri etc. Stia foarte bine ca sunt maritata, dar totusi devenea din ce in ce mai apropiat de mine. Si era atat de atragator... Astfel ca intr-o seara, la o petrecere, s-a oferit sa ma aduca acasa (nu era pentru prima data cand ma ducea acasa). Eu eram destul de distrata, dar nu bausem, insa simteam lipsa unui om care sa ma tina in brate si sa ma alinte. Asadar el a facut un pas, eu nu l-am refuzat si... s-a intamplat nenorocirea. Ne-am protejat cu prezervativ, dar s-a rupt (eu nenorocita la o mie de cazuri), asadar... riscam sa raman insrcinata. Am fugit dupa farmacii non-stop, dar am gasit una abia dupa cateva ore, am luat pilula de urgenta dar se pare ca era prea tarziu, caci am ramas insarcinata. Mi-am facut testul de sarcina la doua saptamani si a iesit pozitiv. La o saptamana dupa intamplarea nenorocita s-a intors iubitul meu in tara. Eu eram uimita, nu stiam ca se va intoarce, abia trecusera 4 luni, dar nu mai vroia sa plece inapoi, intrerupsese contractul de munca si venise cu alte idei si planuri financiare.

Citește și:

Am rupt rapid relatia cu “amantul”, cu toate ca ne mai intalneam la petreceri sau prin oras la iesirile cu prietenii, dar ne prefaceam ca nu s-a intamplat nimic. Evident ca iubitul meu, dorindu-si copil, nu a fost deacord sa facem dragoste protejati, astfel ca... trebuia sa raman insarcinata. Fiindca testul de sarcina a iesit pozitiv la doar cateva zile dupa contactul cu iubitul meu, era clar ca sarcina nu o aveam cu el, testele de sarcina se pozitiveaza cam la 2 saptamani. Deci clar, eram insarcinata cu amantul.

Decizia era fireasca pentru mine: tac si pe furis fac avortul, asa ca am scapat de complicatii. Parea solutia perfecta, numai ca intr-o zi am lesinat pe strada si am fost dusa la urgenta, a venit si sotul meu si... mi-au facut si test de sarcina care evident era pozitiv. Bucurie mare pe sotul meu, soc pe capul meu. Asadar, din acea zi am o problea: ce fac cu bebe! Nu il pot avorta caci imi sta pe cap sotul, dar daca il fac si seamana cu amantul? Amantul e blond cu ochii albastri si ten deschis, noi bruneti, cu tenul creol si amandoi cu ochi verzi, in familie nu avem niciun specimen blond, deci... ar fi dezastru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.