Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un pervers

Ador mirosul de asternuturi in care tocmai am facut dragoste. Miros a parfumuri si a carne si a amor. A pasiuni si minciuna si orgasm. Imi place sa imi cufund fata in perna lui si sa raman asa, nemiscata, cateva clipe in care rememorez clipele de placere.

Nu pot separa sexul de iubire indiferent de cate ori imi repet ca pot. Nu-i pot spune sufletului sa se inchida in vreme ce un barbat imi dezmiarda trupul. Nu-l pot lasa sa imi mangaie sanii fara a-i oferi si inima. Nu-l pot lasa inauntrul meu daca nu s-a strecurat deja in sufletul meu. Si nu-i pot darui placere si nu pot simti bucurie daca nu ii iubesc fiecare particula din trup cu disperarea unei femei care nu il poate avea.

Ador mirosul de asternuturi in care tocmai am facut dragoste. Miros a parfumuri si a carne si a amor. A pasiuni si minciuna si orgasm. Imi place sa imi cufund fata in perna lui si sa raman asa, nemiscata, cateva clipe in care rememorez clipele de placere. Si apoi sa plang. Sa stiu ca-s prinsa intr-o capcana cruda intinsa in mod deliberat de un pervers pe care il iubesc, il mangai, il dezmierd si il provoc. Numai pentru ca mai apoi sa fiu aruncata in nimic.


O poveste de(spre) dragoste scrisa de Ana
Citește și:

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. noi iti recomandam:

Sani mai mari prin 6 metode naturale

Creierul femeii

Quiz: Ce cariera se potriveste personalitatii tale?

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.