Setari Cookie-uri

Cupluri diabolice: parteneri de viata care au iubit si au ucis

Oricat de putin adevarat ne-am dori sa fie, in istorie au fost inregistrate cazuri exceptionale de cupluri malefice, care au fost unite nu doar de iubire sau alte criterii care conduc la sudarea unui cuplu, ci de actiunea macabra de a lua viata celorlalti. Iata insa cateva dintre cele mai inspaimantatoare cupluri de criminali, sot si sotie sau parteneri de viata:

Paul si Karla Bernardo – Un alt cuplu de criminali cu notorietate este cuplul canadian format din Paul si Karla Bernard. Cei doi soti nu au comis crime de dragul banilor sau al anumitor avantaje materiale, ci le-au comis in numele distractiei si pentru a-si satisface dorintele sexuale bizare. Karla a fost un copil placut si o adolescenta draguta, populara, isteata, bucurandu-se de iubirea si atentia parintilor si a celor din jur. Aparentele exterioare indicau o fiinta perfect normala indaratul carora nimeni nu intuia dorintele psihotice. Karla a afirmat ca nu a participat de buna voie la uciderea a trei adolescente, printre care se numara chiar sora acesteia. Sustine de asemenea ca a fost fortata si silita de catre Paul sa ia parte la crime, insa inregistrarile video ale abuzurilor sexuale carora au fost supuse tinerele arata cu totul altceva: femeia era dispusa sa comita acele crime. Stia bine ce are de facut si o facea cu constiinciozitate, fara sa regrete sau fara sa arate mila fata de victimele sale. Crimele ii cauzau placere si bucurie.

Citește și:

Pentru ca Paul aprecia virginitatea la o femeie, stiind ca acesta se simtea atras de sora sa (Karla nu mai era virgina cand l-a cunoscut) si pentru ca era dornica sa-i fie pe plac, Karla i-a facut cadou prietenului sau inocenta propriei surori. Tammy, sora Karlei a devenit surogatul virgin al Karlei si al lui Paul. A fost ucisa. Relatia dintre cei doi s-a intensificat mai ales ca partenerii imparteau si isi incurajau reciproc comportamentul psihotic si experimentele sexuale. In timpul relatiilor sexuale, Paul isi asuma pozitia de stapan, iar Karla pe cea de sclav obsedat sa implineasca orice fantezie a stapanului ei. Aditional, au fost aduse si alte persoane sa ia parte la orgiile si perversiunile sexuale. Fetele omorate erau abuzate sexual si supuse unor forme de umilire extreme. Spre deosebire de celelalte victime, chiar daca a fost la randul sau drogata si supusa perversiunilor sexuale fara voia ei, Jane, tanara care a inlocuit-o pe Tammy, sora decedata a Karlei, a reusit sa supravietuiasca intalnirii cu fiorosul cuplu. 12 ani a luat Karla pentru acuzatia de a fi implicata in drogarea, rapirea, torturarea si omorarea unor femei. Dupa 12 ani a fost eliberata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.