Setari Cookie-uri

Compatibilitati psihologice in cuplu in functie de elementul primordial

In esenta sa, fiecare persoana are la baza structurii sale psihice si emotionale cate putin din toate cele patru elemente primordiale: apa, aer, pamant, foc, insa unul singur este cel predominant. In functie de semnul primordial cu care este asociata zodia ta, iata care sunt cele mai reusite si cele mai putin reusite compatibilitati:

Apa este cel mai des intalnit element al vietii. Aduce cu ea transformare, modelare, purificare, regenerare. II datoram viata si emotiile. Aparent insesizabil si insignificant, vantul este energia care mobilizeaza toate celelalte energii. Aerul aduce prospetime, confort, respiratie, faciliteaza comunicarea si aduce oamenii mai aproape unii de altii. Ii datoram gandire.

Pamantul gazduieste, acopera, permite, descopera. Din el am fost creati si in el o sa ne ducem. Lui ii datoram trupul pe care il avem. La randul sau, trupul gazduieste sufletul. Focul atata, creeaza, intensifica, amplifica. Este vital. Cele patru elemente se amesteca armonios pentru a crea universul si materia. In esenta sa, fiecare persoana are la baza structurii sale psihice si emotionale cate putin din cele patru elemente primordiale: apa, aer, pamant, foc, insa unul singur este predominant. De asemenea, fiecare zodie este asociata cu un anumit element.

Citește și:

Berbecul, Leul si Sagetatorul apartin Focului. Focul aduce semnelor zodiacale pe care le patroneaza energie, pasiune, impulsivitate, incapatanare. Taurul, Fecioara si Capricornul apartin Pamantului. Pamantul aduce zodiilor pe care le guverneaza practicalitate, greutate, hotarare, rezistenta la schimbare, materialism si senzualitate. Gemenii, Balanta si Varsatorul apartin Aerului. Aerul transmite zodiilor aflate sub influenta sa inteligenta, receptivitate, spiritualitate, creativitate, ingeniozitate, non-conformism si multa sensibilitate emotionala.

Racul, Scorpionul si Pestii apartin Apei. Apa transmite zodiei pe care o influenteaza caldura, imaginatie, flexibilitate. O persoana apartinand unui anumit semn se intelege cel mai bine cu celelalte doua semne apartinand aceluiasi semn reprezentativ. Spre exemplu, Varsatorul, semn al aerului, este cel mai compatibil cu celelalte semne zodiacale ale Aerului: Balanta si Gemeni. Prin urmare, focul este cel mai compatibil cu focul. Apa cu apa. Pamantul cu Pamantul. In functie de semnul primordial cu care este asociata zodia ta, iata care sunt cele mai reusite si cele mai putin reusite compatibilitati emotionale:

Citește și:

Apa- Aer – Unul are imaginatie si strafulgerare, celalalt are aplomb si disponibilitate. Isi fac multe planuri impreuna si pun la bataie toate visurile lor de fericire si iubire. Investesc totul in aceasta relatie. Ambii sunt la fel de flexibili si inteleg nevoia de libertate si independenta a celuilalt. Dar cu toate acestea, in repetate randuri, cei doi nu reusesc sa ajunga la un numitor comun. De multe ori provoaca furtunuri, scandaluri si certuri grele in jurul lor. Compromisurile vin cu greu si de o parte si de alta a baricadei. Poate pentru ca sunt prea asemanatori? Cheia succesului in aceasta relatie inseamna tinerea sub control a conflictelor dinainte ca acestea sa capete amploare.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.