Setari Cookie-uri

Compatibilitati psihologice in cuplu in functie de elementul primordial

In esenta sa, fiecare persoana are la baza structurii sale psihice si emotionale cate putin din toate cele patru elemente primordiale: apa, aer, pamant, foc, insa unul singur este cel predominant. In functie de semnul primordial cu care este asociata zodia ta, iata care sunt cele mai reusite si cele mai putin reusite compatibilitati:

Aer-Foc - Energia si pasiunea focului se impletesc minunat cu stimulentele aerului. Este o relatie atat de puternica si de sudata incat la un moment dat poate provoca dependenta. Partenerul Aer intelege nevoia de libertate a partenerului Foc. Partenerul Foc este perfect capabil sa-i provoace partenerului Aer trairi intense. Amandoi iubesc clipa si magia ei, amandoi adora sa profite de ea. Ii uneste mai mult decat iubirea. Ii uneste viata.

Aer –Aer – Cei doi formeaza cu adevarat un cuplu eteric care functioneaza respectand fara abateri legile aerului. Usor desprinsi de realitate, traind mai mult in lumea ideilor marete si a gandirii lor mistice, cei doi uita sa coboare uneori de pe norisorul lor de dragoste. Iubesc frumosul si apreciaza viata in toate manifestarile ei artistice. Sunt cei mai buni prieteni si atunci cand sunt impreuna au tendinta de a atrage simpatia si invidia celor din jur. Isi pun sufletul in aceasta relatie si, impreuna, au senzatia ca pot schimba lumea. Relatia lor este insa supusa presiunilor din jur. De multe ori rautatea celor din jur creeaza fisuri puternice in relatia lor.

Citește și:

Pamant-Foc – Chiar daca sunt destul de multe contradictii si incompatibilitati intre cele doua semne, prin anumite eforturi se poate ajunge la o relatie armonioasa. Poate ca structura temperamentala a celor doi parteneri este diferita, insa de multe ori tocmai contrariile se atrag. Partenerul Pamant este greoi, calm, lent, rabdator, opunandu-se schimbarii si crezand in spiritul familiei. Partenerul Foc este iute, nervos, aprins si foarte temperamental. Ar vrea sa traiasca fara restrictii si cenzurari pana la sfarsitul vietii. Impreuna insa, pot avea o viata imbelsugata, plina de satisfactii de natura materiala.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.