Setari Cookie-uri

6 Reguli ale atractiei

Noi, femeile, ne-am dorit intotdeauna sa patrundem in mintea barbatilor si sa aflam ce cred despre noi. Sunt atatea intrebari la care nu avem raspunsuri: Ii place cum m-am imbracat? A inteles ca pentru el mi-am cumparat noua lenjerie? Este sincer cand imi face complimente? Povesteste prietenilor detalii picante din relatia noastra?

Fetele scunde au nevoie de tocuri inalte indiferent de faptul ca poarta o rochie scurta sau una lunga, pana in pamant .

3. Parul

Parul este arma noastra fatala impotriva barbatilor. Sexul masculin considera podoaba capilara ca fiind unul dintre cele mai sexy lucuri ale unei femei. Le place pentru ca ei nu au, si il vor pe al nostru sa se joace cu el, sa il mangaie, sa il simta pe corp.

Parul lung emana mister, parul mediu este plin de feminitate, iar parul scurt este barbatesc. In plus, putine femei arata bine cu o tunsoare baieteasca. Este nevoie de o silueta perfecta, de o fizionomie fara cusur pentru a adopta un astfel de look.

Odata cu trecerea anilor, femeile aleg sa isi scurteze parul. Nu este nevoie sa faci asta. Inaintarea in varsta nu inseamna pierderea feminitatii, ci din contra. O femeie matura este mult mai eleganta decat o tanara adolescenta.

4. Rochiile

Rochia reprezinta cea mai feminina piesa vestimentara, fiind totodata un atu al nostru. Este foarte important sa stii sa porti o rochie, sa iti evidentiezi partile frumoase ale corpului si sa ascunzi zonele cu mici defecte.

Rochiile din bumbac sunt ideale daca vrei sa ascunzi cateva kilograme in plus. Cand vrei sa maschezi anumite zone nu purta rochii stramte pe corp, ci unele mai largute, in care sa te si simti bine.
Rochiile lungi se aseaza incredibil de bine pe o femeie inalta. Poti purta atat sandale cu talpa joasa sau pantofi cu un toc mai mic.

5. Topuri si pantaloni

Topurile si pantalonii stramti pe fund se gasesc in garderoba oricarei femei si, pe cat de banali ii vedem noi, pe atat de minunati li se par barbatilor.

Avem noroc cu faptul ca sunt in tendinte pantalonii cigarette si topurile fara bretele.

6. Ochelarii

Ochelarii pot reprezenta un accesoriu extrem de feminin si de sexy daca sunt alesi cu grija. Ai mare atentie la alegerea modelului. Fata patrata are nevoie de o pereche de rame ovale, cea rotunda de rame patrate sau dreptunghiulare, iar pentru fata in forma de inima sunt recomandabile ramele subtiri si simple. Fetei ovale i se potrivesc toate tipurile de rame.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.