Setari Cookie-uri

10 secrete ale barbatilor, dezvaluite de Richie Sambora

Chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, a acordat un interviu pentru site-ul www.ivillage.com . Acesta trece de partea femeilor, dezvaluind 10 dintre cele mai mari secrete ale barbatilor.

Chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, a acordat un interviu pentru site-ul www.ivillage.com . Acesta trece de partea femeilor, dezvaluind 10 dintre cele mai mari secrete ale barbatilor.

1. Ei stiu ce vor femeile

Oscar Wilde spunea ca “Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese”. Toata viata am trait cu impresia ca niciodata barbatii nu vor reusi sa cunoasca o femeie cu adevarat.

Conform lui Sambora, barbatii ne-au inteles, ne inteleg si ne vor intelege intotdeauna. Insa ei incearca sa ascunda acest lucru nu pentru faptul ca vor sa para reci si fara sentimente in fata noastra, ci pentru ca sunt speriati de cerintele si de nevoile pe care le avem.

Le e teama de dorintele noastre care pot deveni mai puternice, mai ciudate, mai greu de indeplinit.

2. Si lor le place romantismul

La fel ca si femeile, barbatii iubesc momentele pline de romantism, de tandrete si de sensibilitate. Problema acestora este faptul ca nu pot fi tot timpul romantici pentru ca sunt barbati! Trebuie sa ii intelegem.

Romantismul nu vine atunci cand te uiti la un meci de fotbal, injurand arbitrul pentru ca nu a vazut fault-ul, sau cand vizionezi un film de actiune, in care personajul principal incearca sa scape dintr-o cursa de masini mortala.

3. Barbatii stiu ca sunt controlati

Faptul ca ii sunam cu numar ascuns si apoi inchidem atunci cand sunt in oras cu prietenii nu mai este un secret. Ei au aflat si asta, insa e bine ca nu ne judeca ci din contra, se pare ca se simt flatati pentru ca ceea ce facem noi reprezinta o dovada de iubire.

Dar daca nu suntem noi cele care ii sunam?

4. Niciodata sa nu spui “Suna-ma”

Barbatii sunt atrasi de femeile independente, sigure pe frumusetea si farmecul lor. De aceea dupa prima intalnire abtine-te sa ii spui “Suna-ma”. Daca ai reusit sa il impresionezi, cu siguranta te va suna pentru ca vrut si nu pentru ca i-ai cerut tu.

Asteapta sa treaca putin timp pana la consolidarea relatiei si apoi poti sa faci ce vrei, insa pentru inceput nu trebuie sa faci presiuni mari asupra lui.

5. Barbatii se masturbeaza aproape la fel de des ca si femeile (da, stim, suna putin ciudat)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.