Setari Cookie-uri

Sa inchidem ochii? Sunt micile infidelitati permise in relatii?

Infidelitatea poate fi comparata pe buna dreptate cu fructul interzis, care strica echilibrul din paradisul unei relatii. Desi poate avea la baza doar dorinta de a experimenta ceva nou, care nu prevede implicarea sentimentala, tradarea nu este usor de acceptat odata descoperita. In plus, atractia catre nou poate fi atat de puternica incat mica infidelitate se va transforma intr-o mare poveste cu un final incert.

In ultima instanta, sunt relatiile deschise, fara responsabilitati. Sentimentul de iubire trece pe planul secund, dorinta de experimentare fiind cea care primeaza. Chiar daca te ghidezi pe principiul “tot la mine se intoarce”, sau teama de singuratate este foarte puternica, nu este recomandat sa investesti sentimente puternice intr-o astfel de relatie. Decat daca ai aceleasi asteptari, neimplicare, comoditate si libertate.

Asadar, in general infidelitatea are acelasi inteles, indiferent de natura ei. Fie ca s-a intamplat o data si a fost doar o curioazitate, repercusiunile ei pot afecta serios o relatie stabila. Odata pierdute, increderea si iertarea pot fi recastigate cu greu. Poate avea si aspect pozitiv, in special intr-o casnicie, cand cel tradat admite ca poarta o parte din vina si va dovedi mai multa atentie pe viitor.

Acceptata sau nu, infidelitatea influenteaza o relatie. Chiar si iertata, sentimentul vinovatiei poate fi mult mai puternic, iar un partener orgolios, chiar razbunator, va sti sa profite de aceasta slabiciune in momentele importante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.