Setari Cookie-uri

5 povesti de dragoste ale vedetelor

Chiar daca sunt frumoase, adorate, invidiate, ravnite si celebre in toata lumea, vedetele nu au asigurat un happy end la povestile lor de dragoste! Din contra, am spune, in lumea vedetelor dragostea se poate transforma uneori peste noapte in dezvaluiri incendiare dintre asternuturi pentru a alimenta celebritatea, relatii distruse de paparazzi si declaratii socante.

Jennifer Aniston & John Mayer

Dupa o relatie stabila de un an de zile, Jen si John au inceput sa isi petreaca timpul din ce in ce mai des separat, chiar daca la evenimentele mondene apareau tot impreuna. Se zvoneste chiar ca relatia lor ar fi fost continuata doar pentru ca aratau bine impreuna si orice revista cu ei doi pe coperta se vindea ca painea calda, chiar daca nu mai simteau nimic unul pentru celalalt.

O alta barfa de la Hollywood spune insa ca Jennifer si John Mayer s-au despartit din cauza faptului ca Jen se simtea complet ignorata, iar iubitul ei prefera sa scrie zeci de mesaje pentru fanii lui de pe Twitter decat sa-i dea lui Jen un telefon sau sa-i trimita cel putin un e-mail. Am inteles ca celebritatea are riscurile ei, dar chiar sa reuseasca Twitter sa desparta doi oameni care se iubesc? Se pare ca la Hollywood orice este posibil!

Vanessa Hudgens & Zac Efron


Cuplul favorit al adolescentilor din toata lumea, Vanessa Hudgens si Zac Efron s-au iubit prima data in blockbuster-ul High School Musical, dupa care si-au dat seama ca se potrivesc si in afara marilor ecrane! S-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, dar pana la urma apar tot impreuna la evenimente si sunt surprinsi plimbandu-se de mana pe strada. Zac insa isi doreste ca iubita lui sa munceasca ceva mai mult, declarand recent publicatiei The Enquirer ca i-ar placea ca Vanessa sa pozeze intr-o revista pentru barbati, afisandu-se in toata splendoarea, complet dezbracata.

Chiar daca sunt doi adolescenti indragostiti (sau, cel putin, asa par), nici ei nu scapa de barfele presei – se zvoneste ca relatia lor nu e una reala, ci o fac doar pentru publicitate.

Heidi Klum & Seal

La inceputul relatiei dintre Heidi Klum si Seal, toata presa de scandal se intreba: ce cauta o femeie atat de frumoasa cu un tip atat de urat? Cum gusturile nu se discuta si fiecare e liber sa-si aleaga partenerul in functie de propriile dorinte, la fel a facut si supermodelul Heidi! L-a ales pe Seal si bine a facut, pentru ca acum se inteleg de minune si par cu adevarat fericiti la fiecare eveniment monden la care apar. Luna trecuta, Heidi si Seal au sarbatorit 5 ani de casatorie si au schimbat din nou juraminte de dragoste eterna – pentru imagine, click aici.

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Astrologie: Incompatibilitati zodiacale
7 Greseli in timpul actului sexual
Cele 5 elemente din astrologia chinezeasca

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.