Setari Cookie-uri

Sfaturile unei amante pentru o sotie

Iubirea voastra nu cunoaste ascunzisuri si minciuni, nu se multumeste cu ore, minute si jumatati, are binecuvantarea si aprobarea celor din jur. Eu in schimb cunosc oprobriul, blamarea, tristetea de a iubi urat si singur.

O sa-ti doresti sa ma anihilezi, stiu... In unele nopti visez la fel. Stiu ca nu-mi permit, ca nu-mi permiti sa te sfatuiesc… dar o sa o fac totusi. Poate ca semanam totusi, poate ca avem mai multe in comun decat iti imaginezi... decat as vrea sa accept. Si eu ma tem ca o alta femeie ar putea intr-o buna zi (oare de ce apari mereu tu in campul meu vizual) sa vina ca o pagana si sa distruga miseleste ceea ce am eu mai sfant. Sfaturile unei amante pentru o sotie

Te sfatuiesc sa-l iubesti mult, mult si sa nu eziti sa-l asculti cand vezi cum se strang ridurile de pe frunte si da din mana nervos. Are nevoie sa fie incurajat, apreciat, magulit, are nevoie de afectiune… stii… uneori aduce atat de mult cu un copil, mai ales cand se simte coplesit. Iubeste-l mult, insa adu-ti aminte ca iubirea nu este de ajuns. Fa-l sa te iubeasca si fa-l sa-si doreasca sa se intoarca acasa cu drag, sa nu-si gaseasca refugiul in alte brate. Duceti-va departe, departe de mine, intr-o vacanta sublima, in care sa va reamintiti de pasiunea inceputului. Stiu ca exista, mi-a spus. Vad in ochii lui ca te iubeste, nu e nevoie sa confirme. Ii e drag trecutul, nu vorbeste niciodata urat de mama copiilor lui.

Tac si eu cand el tace prea mult. Nu stie cand s-a rupt ceva, daca si cum mai poate fi refacut. Si iubirea voastra nu cunoaste ascunzisuri si minciuni, nu se multumeste cu ore, minute si jumatati, are binecuvantarea si aprobarea celor din jur. Voi aveti ziua voastra sacra, albume de poze si amintiri, filme preferate, locuri pe care le vizitati in comun, prieteni care va indragesc fara sa va condamne. Eu in schimb cunosc oprobriul, blamarea, tristetea de a iubi urat. Nu o sa deranjez, nu o sa fac zgomot, nu o sa bat la usi, nu o sa trezesc mortii din mormant. Te rog mult, salveaza-ti mariajul. Pentru ca imi doresc prea mult sa fiu ceea ce esti, sa am ceea ce ai. Iubesc prea mult ceea ce iubesti.

Ana


Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Adopta si tu un animalutz!
Interpretarile grafologice ale semnaturii: Cine esti in fata lumii?
Lectie de supravietuire: Nu mai fiti atat de modeste!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.