Setari Cookie-uri

Aer proaspat pentru iubire: Cum sa va oxigenati relatia

Ce putem face ca sa nu "adormim" relational, sexual vorbind? Rutina in cuplu isi poate face aparitia fara sa ne dorim acest lucru.

Cum? Cunoscandu-l pe celalalt si din prisma propiilor lui/ei nevoi, iti va fi mai usor, la un moment de rascruce sau de rutina, sa gasesti solutia optima de a face fata situatiei (dubla perspectiva) si mai ales vei sti cum sa il atragi si pe cel de langa tine intr-un astfel de demers.

Cunoscandu-l, iti va fi mai usor sa intri in "papucii" lui si sa vezi si din alta perspectiva lucrurile, nu numai din perspectiva propriilor nevoi.

Atentie, aceasta explorare se face dinamic, interactionand cu celalalt, provocandu-l sa se dezvaluie, si este departe de a fi asa numita "cunoastere prin generalizare si presupunere".

Acest lucru se poate intampla pentru ca unii dintre noi obisnuim sa umplem golurile de cunoastere prin generalizari fortate sau inadecvate si presupuneri bazate pe credinte de genul "Las' ca stiu eu mai bine", "Las' ca-l cunosc eu".

iubire Cati dintre noi am fost aici si cati dintre noi mai suntem inca?! Se intampla insa uneori sa ne simtim fara resurse, la capatul puterilor si in astfel de momente ne-ar fi de mare ajutor sa stim si cateva trucuri general aplicabile.

1. Rupeti cercul vicios: "Serviciu, acasa, serviciu, acasa", la cateva seri o plimbare prin parc, in week-end o iesire la padure nu strica, prin urmare: Iesiti mai mult din casa!

2. Cautati sa aveti cat mat mai multe activitati impreuna, de exemplu: Gasiti un hobby comun, o activitate care sa va placa la amandoi in egala masura. Poate fi ocazia perfecta sa va relaxati si sa petreceti clipe de calitate impreuna. Sugestie: bowling, plimbare cu bicicleta, tenis etc.

3. Uneori prinsi intre rutina programului de zi cu zi, (relatia plina de "responsabilitati" cu partenerul, copii etc.), se poate intampla sa uitam de noi insine. Uitam sa mai fim atenti la felul cum aratam, felul cum ne imbracam etc. Deci - Aveti mai multa grija de voi! In sensul de a va gasi timp si pentru tine : o sala, un masaj, manichiura, pedichiura, tratamente corporale etc.

Afirmatia: "O femeie care nu se simte bine in pielea ei este putin probabil sa se bucure de sex in adevaratul sens al cuvantului" poate sa capete intelesuri si conotatii multiple pentru unii dintre noi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.