Setari Cookie-uri

Cele mai incompatibile 5 tipuri de relatie

Relatiile de iubire nu merg intotdeauna, oricat de mult ne-am dori, oricat de mult suflet am pune, oricat de mult ne-am stradui. Uneori iubirea chiar este imposibila?!

Sunt toate acele idile romantice care la televizor sunt impachetate intr-un ambalaj foarte atragator. Totusi, doar oamenii implicati in astfel de iubiri pot da valoare relatiei lor – daca sentimentul este inocent si sincer si daca nu este doar o pasa prin care trec cei doi, atunci o astfel de relatie s-ar putea dezvolta in timp. Daca e doar o pura dorinta de a incerca si partea aventuroasa a vietii, alaturi de o persoana mult mai excentrica, atunci o astfel de iubire s-ar putea consuma la fel de repede precum a inceput…

Relatiile sunt “creaturi ciudate”

Sunt entitati atat de diferite si totusi uneori experientele sunt atat de asemanatoare. Putem sa le categorisim, putem sa le atasam etichete si sa le incadram in anumite tipologii, totusi mereu vor fi exceptii. Aceasta este psihologia oamenilor - sa facem exceptie de la orice regula. Iar compatibilitatea nu este neaparat ireversibila – doi oameni pot invata cu timpul sa se adapteze sa se ajusteze, in functie de particularitatile celuilalt, fara sa uite sa isi acorde timp si lor insile.

Citește și:

Foto front si main si articol: Shutterstock

via marriage.families.comSursa: Garbo.ro
Cieste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Barbatii chiar sunt niste 'porci'?
Abuzul verbal intr-o Relatie de Iubire: Puterea distrugatoare a cuvintelor
Inocenta masculina

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.