Setari Cookie-uri

Personalitatea maritala in numerologie in functie de ziua nasterii

Tu ce fel de personalitate ai in casnicie? Ce fel de sotie si partenera de viata esti/ vei fi? Afla ce iti revela cifrele si ziua in care te-ai nascut!

Daca esti nascuta pe 7, 16 sau 25 – Neptun este planeta care influenteaza personalitatea persoanelor nascuta intr-una din zilele de 7, 16 sau 25. Aceasta planeta aduce dorinta de a calatori, instabilitate, nerabdare, uneori si egoism. Esti intoleranta fata de statuturile traditionale ale casniciei si te consideri o reformatoare in aceasta privinta. Activitatile casnice te plictisesc usor si le consideri o pierdere de timp. Iti place sa fii rasfatata si nu sa rasfeti. Vrei atentie, dar o oferi cu zgarcenie. Esti inteligenta si talentata, iar cariera este extrem de importanta pentru tine si prevaleaza asupra familiei. Este drept ca nu te vezi mama si sotie o viata intreaga, insa intalnind persoana potrivita s-ar putea sa fii si tu uimita de cat de bine iti iese acest rol.

Daca esti nascuta pe 8, 17 sau 26 – Caracterul persoanelor care au fost harazite sa se nasca in aceasta zi se afla intr-o mare masura sub influenta planetei Saturn. Ai multe asteptari de la sotul tau, poate prea multe, si uneori ai tendinta de a te lasa repede dezamagita din cauza ca lucrurile nu evolueaza in directia pe care ti-o doresti. Poti fi o sotie minunata daca ti-ar propus sa fii astfel. Faci cu greu compromisuri si le ceri pe cele ale sotului tau. Chiar daca autoritara si uneori parand rece si detasata, esti o mama devotata. Esti individualista, iar pe masura ce inaintezi in varsta, va creste si tendinta de a trasa o linie clara intre universul tau si universul sotului tau.

Citește și:

Daca esti nascuta pe 9, 18 sau 27 – Indaratnicia, indrazneala, tendinta de a domina, agresivitatea si sinceritatea felului de a fi al persoanelor nascute pe 9, 18 sau 27 este data de planeta Marte, planeta razboiului si al hartei. Scantei intre tine si sotul tau vor iesi oricum. Sunt inevitabile pentru ca ai o personalitate atat de puternica si dificila in acelasi timp. Pentru un sot slab de inger, vei fi o sotie ingrozitoare. Pentru un sot cu o personalitate puternica, vei fi o sotie extraordinara. Fericita in casnicie vei fi doar daca ai alaturi un barbat puternic si posesiv, care nu te va lasa sa il domini, ci se va impune intr-un fel extraordinar si admirabil in fata ta. Pentru un astfel de sot ai fi capabila sa mergi pana la capatul pamantului si sa il sprijini neconditionat in tot ceea ce face.Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
20 sfaturi de slabire pentru cei care mananca in oras
5 Remedii naturiste pentru constipatie si balonare
5 Afectiuni sexuale bizare

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.