Setari Cookie-uri

Legea Atractiei : Cum sa primesti iubirea pe care ti-o doresti

A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este CEVA.

A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este CEVA.

Daca exista cu adevarat iubire, atunci sa stie ca sunt pregatit sa o primesc…

Stim cu totii ce este si cum functioneaza. Este un magnet. Este o putere. Este o lege simpla care te aduce aproape de visurile tale. Este ACEA lege. Guverneaza universul si nu tine cont de religii. Este ceea ce oferim ca sa primim. Este ceea ce primim pentru a oferi la randul nostru. Este un principiu care atrage. Este un principiu care poate respinge daca nu il constientizezi intr-un mod pozitiv. Nu este insa o bagheta magica. Nu iti aduce instant, in acest moment, ceea ce iti doresti. Nu iti transpune capriciile si fanteziile in realitate. Nu iti asterne instantaneu la picioare iubire pe care ti-o doresti. Dar face loc gandurilor pozitive in viata ta. Gandurile pozitive creeaza o atmosfera pozitiva in jurul tau. Iar aceste ganduri aduc aproape oameni pozitivi. Genereaza situatii si circumstante pozitive. Gratie lor, te debarasezi de ganduri negative ca de haine groase la inceput de primavara. Iti gasesti primavara. Te pregatesti sa iti traiesti vara. Este ceea ce poate face LEGEA ATRACTIEI in viata ta. Iti va aduce, la momentul potrivit, ceea ce iti doresti.

Citește și:

Cine spune ca a gasi persoana potrivita este floare la ureche se insala. A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este ceva. Legea Atractiei poate fi aplica si relatiilor si iti poate aduce iubirea pe care ti-o doresti. Foloseste-te de Legea Atractiei. Iata cum:

Claritatea este unul din principiile de baza ale legii atractiei. Clarifica-ti sentimentele, experientele si emotiile fundamentale pe care le astepti de la o viitoare relatie de iubire. Ca sa poti cere ceva, trebuie sa fii sigura de ceea ce vrei sa ceri. Ca sa ai o relatie pe o viata intreaga, trebuie sa stii cum arata aceasta relatie. Atractia a ceea ce iti doresti nu lasa loc dubiilor si nesigurantei. Trebuie sa constientizezi cum trebuie sa fie persoana pe care o vrei in viata ta. Trebuie sa vizualizezi felul in care trebuie sa arate relatia pe care ti-o doresti. Fa curat printre dorintele si proiectiile tale despre iubire si partenerul ideal. Fii convinsa ca ceea ce ceri este si ceea ce iti doresti cu adevarat. Trebuie in primul rand sa te intrebi pe tine insati ce vrei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.