Setari Cookie-uri

Care sunt cele mai prefacute zodii masculine?

Care sunt acei barbati de care trebuie sa ne ferim? Care sunt zodiile viclene, maestre in arta disimularii? Care sunt acele zodii de barbati care mint, manipuleaza si obisnuiesc sa se prefaca? In articolul de astazi ti-am propus un top cinci al celor mai ipocrite zodii masculine:

2. Barbatul Rac– Barbatul Rac este un barbat sensibil, sincer, usor timid, prins in reguli si conventii, aparent interesat sincer de nevoile si dorintele celor din jur. Sub masca bunavointei sau a intentiilor pozitive se poate ascunde insa mult mai mult decat se poate vedea la suprafata. Barbatul Rac este vulnerabil si va incerca sa-si ascunda aceasta latura a caracterului sau. Este instabil in deciziile si sentimentele sale. Da, ai putea jura ca nu, insa te poate sapa atunci cand te astepti mai putin. Chiar daca te-a facut sa ai incredere in el, nu se va da in laturi din a-ti trada increderea daca la mijloc intervine binele personal. E drept, cu ceva remuscari ulterior... Din frica de consecinte, acesti nativi pot lua cele mai pripite decizii. Din nesiguranta de sine, pot rani, pot trada, pot intinde curse malitioase. Marile intrigi politice apartin de multe ori barbatilor din Rac. Barbatii Rac demonstreaza cel mai bine ca din umbra se poate actiona periculos.

Citește și:


1. Barbatul Gemeni – Barbatii din semnul Gemeni se numara cu siguranta printre cele mai ipocrite zodii masculine ale horoscopului european. Sunt fermecatori si maestri in arta flirtului, se indragostesc repede, te fac sa te indragostesti cu usurinta de ei. Au o oarecare inocenta in felul lor de a fi si a se comporta si tocmai de aceea pot fi considerate periculosi. Te pot manipula cu usurinta, determinandu-te sa crezi ca de fapt iti vor binele. Ca sa te cucereasca, sunt capabili sa minta privindu-te fix in ochi si spunandu-ti ceea ce vrei sa auzi. Promit cate in luna si in stele, insa in general nu ajung sa-si duca promisiunea pana la capat. Au o natura interioara duala. Sunt instabili, nestatornici, urasc monotonia, testeaza vesnic limitele celor din jur, spun cu totul altceva decat ceea ce gandesc.


Sursa: GarboCiteste si alte articole pe Garbo.ro. Noi iti recomandam:
Piramida ipocriziei in horoscop: Care sunt cele mai prefacute zodii masculine?
Zodiacul grecesc Nekros: Defectele in dormitor ale zodiilor masculine
Care sunt cele mai norocoase zodii in 2011? Afla si tu ce spun astrele!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.