Setari Cookie-uri

O nunta de Print si Printesa, o nunta fascinanta!

Nunta regala de la Londra dintre printul William si Kate Middleton a fost considerata nunta secolului, avand cea mai mare "parada" mondiala de rochii si palarii, pantofi, tinute pentru barbati, bijuterii, coafuri, machiaje si personalitati.

Nunta regala de la Londra dintre printul William si Kate Middleton a fost considerata nunta secolului, avand cea mai mare "parada" mondiala de rochii si palarii, pantofi, tinute pentru barbati, bijuterii, coafuri, machiaje si... personalitati.

Participantii la cununia religioasa unde au venit aproape 2000 de persoane erau invitati sa poarte costume de zi, accesorizate cu palarii in cazul femeilor. Peste 5000 de politisti au mentinut ordinea in randul londonezilor stransi sa vada marele eveniment.

Insa cel mai asteptat moment a fost aparitia miresei, toate detaliile despre tinuta acesteia fiind secrete. Miliarde de oameni din intreaga lume au urmarit in direct ceremonia religioasa a celor doi. Kate Middleton a stralucit cu adevarat in cea mai importanta zi din viata ei.

Viitoarea printesa nu a destainut nici cel mai mic detaliu despre rochia pe care o va purta. Desi se vehiculau idei ca mireasa isi va crea singura modelul rochiei, aceasta a ales o creatie semnata de celebra casa de moda Alexander McQueen.

Rochia a avut un bolero delicat brodata manual, iar lucratorii au trebuit sa se spele pe maini la fiecare 30 de minute pentru pentru a nu lasa nicio pata.

Superba rochie a fot lucrata din matase ivoire de culoarea fildesului, conturand perfect talia frumoasei mirese si avand o trena de 2,5 metri. Pantofii au purtat numele aceluiasi brand, intregind tinuta.

Mireasa si-a lasat parul liber, ondulat natural evidentiind frumusetea nativa a acesteia si a purtat pe cap un voal fin brodat manual in tema rochiei. Kate nu a optat pentru bijuterii opulente, preferand ca accesorii o diadema cu diamante imprumutata de la Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si o pereche de cercei in forma frunzelor de stejar.


Nunta regala a fost compusa din trei evenimente: ceremonia de la Westminster Abbey, unde au participat aproape 2000 de invitati, masa oferita de regina Elisabeta a II - a la Palatul Buckhingham si ceremonia de seara oferita de Printul Charles, unde au participat 300 de persoane. Invitatii la ceremonie au fost foarte strict selectati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.