Setari Cookie-uri

Convinge-l sa te ceara: 5 Secrete ale seductiei

In alegerile lor, studiile din ultimele decenii arata ca barbatii sunt atrasi in special de imaginea femeii, apoi de atitudinea si caracterul acesteia. Sunt insa si persoane care se ghideaza dupa partea financiara. Insa indiferent de preferintele fiecarui barbat, toti au anumite “puncte sensibile” in comun.

Un barbat si orice om de altfel tinde sa isi petreaca timpul liber acolo unde se simte cel mai bine. Fa-l sa se simta minunat cu tine, la tine acasa, rasfat, cheama si prietenii sa nu va lipseasca, astfel placerile din viata lui sa fie legate de tine. In felul acesta ii creezi o dpendenta de tine...

Trupul si seductia



Ai grija sa iti mentii o silueta frumoasa si sa porti in preajma lui tot timpul o tinuta provocatoare. Sigur nu va putea ramane pentru mult timp cu gandurile lui.

Fii deschisa in pat



Ceea ce se pretece in pat trebuie sa fie frumos si placut, asadar ramai deschisa ori chiar vino cu noutati. Surprinde-l...

Nu-l cicali



Macar pana te cere... Barbatul trebuie sa se simta apreciat, rasfatat, dar nu moralizat, asadar evita sa-l critici daca vrei sa-l cuceresti definitiv.

Saruta-l



Ii place sa-l saruti, se simte iubit, dorit, apreciat... Obisnuieste sa-i furi des cate un sarut si fii vesela in preajma lui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.