Setari Cookie-uri

Cu cealalta, dar cu mine NU...

Spune-mi, dragul meu, tu cum reusesti sa ii spui 'te iubesc'? Inchizi ochii cand o saruti si ii soptesti mincinos in ureche? Are sarutul ei gustul sarutului meu? Au buzele ei parfumul gurii mele? Chicoteste ingamfat, fericita ca este regina peste universul tau?

O privesti drept in ochi? Ai curajul? Iubirea? Ai curajul sa nu iti mai iei iubirea inapoi cand pleci?… Imbratisezi pur si simplu? Nu clipesti, aproape ca sunt sigura… si iti tii respiratia pentru cateva secunde. Lasi tacerea si golul unui apartament sa se prabuseasca peste voi? Spune-mi, iubitul meu, tu cum faci iubirea?


Tu cum faci dragostea? Te joci si cu viata ei langa o noptiera in culoare de cerneala? Ii scrii cu sange un capitol efemer din existenta? Ii pui iubirea pe un pat de indoieli si de indoieli? Ii tragi cearsaful de iluzii peste trupul gol si alb? Pe ea poti sa o iubesti complet? As putea jura ca da. Cu cealalta, dar cu mine NU...



Sunt sigura ca si ei cuvintele tale ii tin de cald… Esti cel mai frumos stapan nebun al vorbelor. Spune-mi, iubitul meu… se infioara carnea ei sub mangaierile tale? Crede si ea in acel moment ca este cea mai frumoasa si dorita femeie din univers? Chicoteste cu o usoara ingamfare, fericita ca este regina peste universul tau? Oare ascunzi in gandurile tale aceeasi nesiguranta a iubirilor imposibile si iti spui ca maine va veni o alta?



Spune-mi, dragul meu, tu cum reusesti sa ii spui “te iubesc”? Inchizi ochii cand o saruti si ii soptesti mincinos in ureche? Are sarutul ei gustul sarutului meu? Au buzele ei parfumul gurii mele? Se intind mainile ei infometate catre tine, mai dornice decat ale mele sa te cuprinda? Se simte vreodata innebunita de fericire si in acelasi timp singura langa tine?

Citeste articolul integral pe Garbo. Noi iti recomandam:

Adevaruri care dor
5 alimente care te ingrasa si 5 alimente care iti mentin supletea
Ce stii despre ciocolata? Lucruri interesante despre cel mai iubit aliment
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.