Setari Cookie-uri

9 Sfaturi ca sa-ti revigorezi relatia

Ce putem face ca sa nu "adormim" relational, sexual vorbind?

4. Cateodata se intampla sa ramaneti in urma, nu mai socializati, doar serviciu si acasa... Fiecare clipa impreuna si totusi izolati de ceilalti. Viata merge inainte, dar tu/voi parca ati ramas in urma. Iesiti in cluburi, creati senzatia de special, eleganta (o rochie eleganta, de ex). Socializati! Observati si alte cupluri. Poate au ceva ce v-ar place si voua sa imprumutati.
Pastrati pasul, fiti trendy!

5. Totul pare nescchimbat, aceleasi gesturi, acelasi job, acelasi program.
Este nevoie de o schimbare! De ce sa nu incepi tocmai cu dormitorul?! Uleiuri volatile, bai cu lumanari, ulei de masaj, o noua pijama, o lenjerie mai lejera, sexy?!! Schimbati decorul !
Schimbarea poate antrena schimbare!
Fie din interior spre exterior si viceversa.

6. Chiar daca timpul pare sa fi trecut si inceputurile par indepartate, pastrati flacara aprinsa a pasiunii. Sunteti in casa, cu treburi, curatenie, nu exista nici un motiv pentru care sa nu fiti atente la cum sunteti imbracate, cum va sta parul sau cum aratati!
O relatie de cuplu se intretine!

7. Dorinta de sex pare a fi disparut? Faceti investigatii, explorati in cautarea unui raspuns! Este posibil sa gasiti si alte cauze sau explicatii pentru acest lucru! Poate fi si partenerul (prin atitudine indiferenta, comportament etc), insa pot fi multe alte motive: administrarea de contraceptive orale, ingestia anumitor substante medicamentoase ce au ca efect secundar scaderea libidoului, unele afectiuni organice etc. uneori Partenerul este posibil sa fie nevinovat!

8. In relatie va regasiti ca si persoane adulte, mature, insa cine spune ca vremea Jocurilor s-a incheiat? Ca respectul de sine exclude neconventionalul? Putin spirit ludic si incalcare (de comun acord) de reguli, conventii general valabile.
Cum ar fi sa va descoperiti propriile voastre reguli in pat? Care ar fi acelea? Si cum ar fi daca ele ar izvori din iubire si placerea de a fi cu celalalt?!

9. O atmosfera placuta, relaxanta poate face minuni. Arata-i ca este important/-a! Iar daca tu esti o ea si vrei sa faci dragoste, arata-i acest lucru prin diverse atingeri. Insa lasa-l pe el sa faca primul pas.
Unora dintre barbati le displace ca partenera sa ia initiativa si totusi sa se simta flatati de interesul acestora din urma. In astfel de cazuri, este util sa-i dai impresia ca el este "stapanul", altfel este posibil sa nu obtineti ceea ce v-ati propus.

Barbatul are nevoie sa se simta puternic, valorizat. normal, exista si cazuri in care situatia poate sa stea invers, barbatul sa fie cel care isi doreste sa fie dominat.

Cu totii stim ca exista momente si momente in viata noastra cand raporturile se pot schimba cu acordul ambelor parti implicate!
Sa ne amintim de joc si de ideea ca in joaca nimeni nu are voie sa se supere, doar sa se retraga intr-o maniera diplomata!


Institut: www.terapiam.ro

Sursa articol: Psiholife.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.