Setari Cookie-uri

A fi sau a nu fi... Virgina

Virginitatea era o conditie de baza pana nu demult ca o femeie sa se prezinte in fata altarului nepatata de rusine.

Virginitatea era o conditie de baza pana nu demult ca o femeie sa se prezinte in fata altarului nepatata de rusine.


Rusinea de a fi iubit si un alt barbat inainte... Poate ca aceasta traditie deriva din orgoliul barbatilor de a nu se fi confruntat cu o "comparatie" in materie de pat si nu numai, ori poate pentru ca doar in cazul femeii virginitatea poate fi controlata. Sau poate exista temerea unei sarini nedorite... Comunitatile erau mai mici si cei din jur vorbeau adesea, pe furis, despre viata amoroasa a cunoscutilor.


virgina pana la casatorie Oare astazi mai este nevoie sa se tina cont de acest aspect? Suntem curioase daca mai sunt femei care isi doresc sa intre virgine in biserica in ziua cununiei religioase si de asemenea daca sunt barbati care isi doresc puternic sa respecte aceasta traditie, sa se casatoreasca cu o femeie virgina.


"Nu cred ca asta ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare. Si sincer nici nu prea cred ca este posibil in ziua de astazi. Chiar daca esti virgina, si el ar fi primul, cred ca este cel mai bine sa faceti acest pas inainte de casatorie. Viata sexuala este foarte importanta intr-o casatorie si daca nu va potriviti in pat sincer veti avea o casatorie 'defectuoasa'. Parerea mea... " - ne marturiseste Criskiss81.


The_only ne spune: "Mai in zilele noastre cand sunt atatea posibilitati si metode contraceptive abstinenta nu mai e varianta cea mai potrivita pentru a te feri de o sarcina si uite asa virginitatea devine o simpla problema de preferinta... de religie, de educatie, de conceptii. aveam si eu o data un vis cum ca persoana cu care imi voi incepe viata sexuala va fi sotul meu, dar asta era la 17 ani cand inca mai credeam in basme. totusi pe parcurs am realizat ce greseala as fi facut sa ma fi pastrat pana dupa nunta pentru ca nu stiu cine ar fi in masura sa nege dar sexul e o nevoie primara si la fel cum am o mancare preferata si cum unele mancaruri nu-mi plac tot asa sunt oameni care se potrivesc la pat si care pur si simplu nu. De ce sa ma chinui o viata intreaga, de ce sa caut in alta parte ceea ce nu am acasa? mai bine incerci inainte sa te avanti intr-o casnicie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.