Setari Cookie-uri

13 modalitati de a face sex pentru un cuplu fericit

Intimitatea sexuala poate aduce fericire intr-un cuplu dar pentru ca aceasta sa se intample, nu ar trebui sa va plafonati. Fiti deschisi unul fata de celalat, experimentati, experimentati si redinamizati-va aceasta relatie de termen lung pe care ati reusit sa o construiti.

Sexul "animalic"

“Este atunci cand nu prea stii la ce sa te astepti”, explica Mort Fertel, consilier pe probleme de mariaj, pentru YourTango.com. Acest tip de sex este incarcat de mister, dar si de romantism dinamizat. Asa ca, daca sunteti in starea necesara, de ce sa nu faceti dragoste pasional, dandu-va cu nesat, hainele jos.

Sexul pentru relaxare

Uneori ai nevoie de ceva simplu si familiar care sa te fac sa te simti bine. Sexul poate fi o metoda de a va arata unul celuilalt sprijin. Daca unul dintre parteneri a avut o zi grea sau se simte “la pamant”, intimitatea poate fi o solutie pentru relaxare. Atunci puteti sa alegeti acea poztitie care este confortabila pentru amandoi.

Sexul pe ascuns

Daca va aflati la o petrecere plictisitoare sau la o cina de familie, adaugati un pic de adrenalina serii, furisandu-va pentru o partida de sex. Posibilitatea ca ati putea fi prinsi adauga un nou nivel de excitare vietii voastre sexuale.

Citește și:

Indepliniti-va fanteziile sexuale

Toata lumea are fanezii sexuale si este O.K. daca si tu si partenerul tau aveti curajul sa le dezvaluiti si sa le puneti in aplicare. Trebuie doar sa va simtiti confortabil unul cu celalalt si sa aveti curajul sa discutati cu nonsalanta despre ce ascunde imaginatia voastra sexuala.

Sexul pe fuga

Daca sunteti presati de timp, nu va ganditi ca sexul ar trebui sa fie exclus, fiindca tocmai in acele momente se poate infiripa ceva “pe fuga”. Desigur, doar daca ambii parteneri isi doresc acest lucru. Cand sexul nu este un gest de implinire pentru ambii, acesta se poate transforma intr-un dusman care slabeste relatia dintre doi oameni ce se iubesc. Cand ea spune “da” iar de fapt in sinea ei este un “nu” clar, nu isi face nici siesi si nici lui, o favoare. Discutati mult despre aceste aspecte, astfel incat sa ajungeti pe aceeasi lungime de unda. El, la randul sau, trebuie sa invete sa aiba disponibilitatea de a o asculta si de a-i respecta starile.

Citește și:

Sexul romantic, senzual

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.