Setari Cookie-uri

25 De semne ca te inseala

Raymond B. Green - detectiv particular si Marcella Bakur - specialista in psihologie au identificat mai multe caracteristici specifice ale comportamentului infidelului.

7. A devenit rece si nu iti mai vorbeste. Locuiti impreuna, dar nu mai comunicati. Nu ii mai pasa de sentimentele tale...

8. Gusturile sale in materie de muzica s-au schimbat brusc; aceasta se intampla fiindca cealalta partenera a sa, probabil, asculta acea muzica.

9. Daca partenerul tau arata ca ar avea anumite probleme cu stima de sine inseamna ca ar putea avea si o predispozitie spre tradarea in dragoste. De obicei, oamenii nesiguri cauta sprijin in ceilalti iar daca nevoile lor nu sunt satisfacute intr-o relatie, atunci ei vor cauta acest sprijin in alta parte.

10. Cand critica in mod excesiv o persoana de sex opus, incearcand sa te convinga de faptul ca nu ar fi nicicand interesat de ea, incearca sa ascunda o atractie secreta existenta intre ei doi.

11. Critica parti ale personalitatii tale pe care inainte le gasea provocatoare si interesante.

Citește și:

12. Se supara cu usurinta daca faci diverse comentarii, de altfel inocente, la adresa sa.

13. El pare a nu mai da atentie caminului vostru, copiilor vostri, vietii voastre in general.

14. Incepe sa inchida usile, pentru a-si pastra intimitatea cand inainte le-ar fi lasat deschise. Iata cum se explica acest comportament: partenerii din cuplurile aflate intr-o relatie indelungata, de multe ori, lasa usa baii sau a dormitorului deschise atunci cand isi fac toaleta, chiar daca celalat se afla in apropiere, semn ca fata de aceasta persoana nu au inhibitii. Pe masura ce relatia sa cu o altcineva evolueaza, el incepe sa inchida usa, distantandu-se fata de tine psihic si fizic.

15. Nu te mai complimenteaza.

16. Nu iti mai spune “Te iubesc”.

Raymond B. Green si Marcella Bakur sunt autorii best-seller-ului "Cheaters: 180 Telltale Signs Mates Are Cheating and How to Catch Them" pe care o gasiti si pe Amazon.com.

Citește și:

Tema articolului via iVillage.com.

Foto front si main: ShutterstockRaymond B. Green - detectiv particular si Marcella Bakur - specialista in psihologie au identificat mai multe caracteristici specifice ale comportamentului infidelului.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro



Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Nu te mai iubesc, draga mea...
Barbatii preiau rolul femeii: Ei vor copii, ele cariera
Ce ii determina pe barbati sa insele?

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
John Gottman: Cele 7 principii psiho-afective ale cuplurilor fericite
Cele 7 pacate mortale intr-o relatie de iubire
Descopera Animalul Interior: Cel mai incitant si inedit test de personalitate!

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.