Test de fidelitate inainte de casatorie

Test de fidelitate inainte de casatorie
Kudika
6 Octombrie 2011

test de fidelitate inainte de casatorie: Multe prietene, mai exact toate, ma sfatuiesc ca inainte sa fac marele pas sa ii dau viitorului sot un test de fidelitate.

Multe prietene, mai exact toate, ma sfatuiesc ca inainte sa fac marele pas sa ii dau viitorului sot un test de fidelitate.

test de fidelitate inainte de casatorie

Ceea ce este mai grav consta in faptul ca aceasta idee chiar nu imi mai da pace. Ma gandesc aproape obsesiv si pentru ca stiu ca aceasta alegere imi va influenta intreaga viata si nu doar pe a mea, ci si pe cea a copiilor, nu pot sa nu ma gandesc...

E clar ca ma tem. Daca nu m-as teme nu mi-as mai face atatea probleme si fie m-as pauca de testare, fie as ramane indiferenta.

Dar nu sunt nici indiferenta si nici nu gasesc inca putere de a pune la cale planul diabolic, pentru ca... ma tem teribil de rezultate.

Planul diabolic de testare

Sunt convinsa ca nu sunt singura viitoare mireasa careia ii trece prin minte sa puna acest plan in aplicare. Totul a pornit de la o intalnire “ca intre fete”.

Prietenele mi-au spus ca trebuie sa il testez, ca sa fiu sigura daca il iau de barbat. Ca atare trebuie sa ii pun la cale o intalnire cu o tipa foarte frumoasa (o prietena de-a noastra care este fotomodel) si aceasta ar incerca sa il cucereasca. Daca el cedeaza tentatiei, este clar ca nu imi este fidel si deci nu este cazul sa ma marit cu el, sa intemeiez o familie.

Fetele chiar au pus la cale tot planul: il abordeaza pe internet. Daca nu raspunde provocarilor, atunci un prieten comun ii va face cunostinta cu “ea” si ea va avea grija sa il ademeneasca.

In fine, solutii se gasesc. Dar ce sa fac? Sa ii dau testul? Parca nu mai am somn noaptea daca nu aflu raspunsul... ma gandesc ca mai devreme sau mai tarziu va fi tentat in viata de vreo ispita, ii va ceda?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri