Setari Cookie-uri

Mastile urate ale dragostei: 5 Tipuri de parteneri dificili

In iubire si in relatia cu persoana iubita, nu ne purtam intotdeauna in cel mai corect si usor mod cu putinta. Unii, dintre noi, chiar daca iubesc, par ca merg intotdeauna cu stangul intr-o relatie. Unii dintre noi, mai mult decat ceilalti, se pot trezi ca au alaturi parteneri dificili sau ca sunt la randul lor dificili.

Iubitul ultraconcentrat

Pentru acesti parteneri experientele romantice se dovedesc de multe ori a fi experiente nefericite. Sunt obsedati de ideea de control intr-o relatie si au tendinta de a lua decizii si in numele partenerului lor. Iubirea lor debuteaza de multe ori sub forma unei ‘atractii fatale’, insa in timp degenereaza in obsesie, ajungand chiar sa hartuiasca persoana iubita. Au uneori o gandire circulara, avand tendinta de a starui obsedant asupra unei idei, gand – nu de factura pozitiva de cele mai multe ori sau actiune.


Poti intalni acest tip de iubit fie in persoana partenerului care nu uita o jignire ani la rand, fie in a celui care este obsedat de o activitate anume, fie in a celui care are inclinatii obsesiv-compulsive. Daca persoana pe care o iubiti este un astfel de parteneri, ascultati sfatul lui Earl Henslin. Psihologul ne indeamna sa manifestam intelegere, sa ii acordam atentie si sa ne implicam. Nu este de neglijat nici nivelul de zahar din sange sau nivelul hormonilor.

Citește și:

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Iti rcomandam si alte articole pe Garbo:

Limbajul trupului: ochi in ochi si ti se revela sufletul...

Testul CCSSR, cel mai simplu, incitant si fascinant test-desen

Cele 7 pacate mortale intr-o relatie de iubire

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.