Setari Cookie-uri

Sex de Craciun - Dragoste sau pacat?

Sex de Craciun - Dragoste sau pacat?

Sex de Craciun - Dragoste sau pacat? Este o intrebare care aduce intr-un fel sau altul in prim plan un paradox: sa ne iubim cu totul sau doar cu o "parte" din noi si anume doar sufleteste?

sex de Craciun - dragoste sau pacat?

Se spune ca omul are dreptul la iubire cu toata fiinta sa. Insa cum ramane cu postul... trupesc? De ce ar trebui sa fie trupesc? Si daca de Craciun se termina postul, putem spune acelasi lucru si in privinta "placerilor trupesti" sa zicem?

Dragostea - Intre pacat si desavarsire


sex de Craciun - dragoste sau pacat? Am avut o mare controversa in mai multe privinte si am cautat raspuns atat in sfera logicii cat si de la fete bisericesti. Iar raspunsurile au fost atat de variate...


Eu si iubitul meu urmeaza sa ne casatorim si niciodata nu am tinut acest post trupesc nici macar in preajma Sarbatorilor fiindca am considerat ca singura care nu are nevoie de post este iubire.


Iubirea ne face mai buni, mai tandri, mai iertatori si mai impliniti, mai fericiti chiar. De ce sa renuntam la ea?


Superstitii despre dragostea in Vinerea Mare



sex de Craciun - dragoste sau pacat? Mai mult decat atat exista superstitii care spun ca daca te iubesti in postul Craciunului sau, mai grav, in Vinerea Mare vei avea mult ghinion. Ei bine noi n-am avut ghinion, desi gurile rele ne sugereaza ca inca mai e timp...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.