Setari Cookie-uri

Limbajul ascuns al dragostei

Dupa o zi obositoare si incarcata de trairi emotionale negative, ne asteptam cand ajungem acasa sa fim intampinate cu mai multa intelegere, cu un zambet si cu gesturi tandre.

Suna-l inainte sa vina si spune-i cat de mult il iubesti si ca acasa il asteapta o surpriza.

2.Fi foarte atenta la tinuta ta.


Daca tinuta ta de zi cu zi consta intr-o pereche de pantaloni de treining si un tricou sifonat schimb-o si treci pe o costumatie pe care tu o imbraci atunci cand iti astepti musafirii. Parul daca il ti in coada la spate e timpul sa il lasi desfacut pentru a putea fi vazuta stralucirea si frumusetea lui. O parere si o imagine buna despre tine il va face si pe el mult mai atent, mai curios si te va primi cu mult mai mult interes.

3.Vorbeste-i, nu il certa.


Cu siguranta ca partenerul tau de viata iti cunoaste rutina ta zilnica. Stie ca vei sta foarte mult timp sa ii povestesti tot ce ai facut la serviciu, cat te-a enervat colega sau cat te-a certat seful. Ar fi mai bine sa sari peste aceste detalii pentru a nu avea riscul sa nu te asculte. Evita frazele: “ Niciodata tu nu ma poti asculta cand spun ceva?”, “Nu poti sa te gandesti decat la tine?”, si el este la fel de obosit ca si tine de aceea spune-i doar ce este important si dai sansa sa spuna si el ce este important.


Citeste articolul integral "Limbajul ascuns al dragostei" pe Psiholife.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.