Setari Cookie-uri

Top 10 Cele mai ciudate motive de divort

De la amante si pana la curatenie excesiva. De la mancare si pana la papagali - Afla care sunt cele mai bizare motive din care oamenii au hotarat sa divorteze.

Barbatul care a divortat pentru ca sotia era prea timida

Barbatul care a divortat pentru ca sotia era prea timida

Un barbat din Taiwan a divortat de sotia sa pentru ca aceasta era prea timida, si refuzase sa-si “consume” casnicia chiar si dupa un an de zile de la nunta.

Barbatul, in varsta de 38 de ani si-a cunoscut sotia, in varsta de 29 de ani, cu ajutorul unui site de matrimoniale. Au inceput sa iasa impreuna, iar dupa trei luni s-au casatorit. Insa tanara a refuzat sa se culce cu sotul ei, iar in noapte nuntii a dormit complet imbracata si infasurata intr-o patura. Cant sotul a incercat sa se apropie de ea, acesta l-a impins si i-a replicat “Esti ridicol”, dupa care s-a intors in casa parintilor ei.

Pana la urma, femeia a acceptat sa semneze un contract prin care era de accord sa se culce cu sotul ei, insa doar in scopul procreerii si i-a cerut ca in rest sa doarma separat. Cu toate astea, ea nu si-a respectat promisiunea, iar dupa un an de astepatare, barbatul a cerut divortul.

Tanara l-a contestat, insa judecatorul cazului i-a dat dreptate barbatului si a aprobat divortul. Pe langa asta, femeia trebuie sa ii plateasca fostului ei sot suma de 300.000 de dolari pentru investitiile facute de el in casnicie: cumpararea unui apartament si imprumuturi catre familia femeii si pentru rusinea cauzata prin neconsumarea casniciei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.