Suferinta unui barbat inselat. Aceasta este destainuirea unui barbat care trece prin drama infidelitatii.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Pentru ca de prea multe ori asociem infidelitatea cu modul de a fi al barbatilor, uitam adesea ca si ei se pot afla in aceeasi situatie. Infidelitatea este pana la urma o "boala" care ne poate cuprinde pe toti, indifernt ca suntem femei sau barbati.

Barbat inselat se destainuie

Din punct de vedere psihologic, infidelitatea se poate explica prin faptul ca exista probleme in interiorul perechii conjugale. Lipseste "ceva", pasiunea dispare, sexul nu este satisfacator, cei doi nu mai au proiecte comune, cel care inseala se simte neglijat de catre celalalt si astfel... porneste in cautarea unei alte persoane care i-ar putea oferi mai mult...

Publicatia americana Salon.com a publicat o scrisoare primita din partea unui barbat inselat de mai multa vreme de sotia sa. Noi am considerat ca acesta ar fi un bun moment pentru a privi si din perspectiva masculina, suferinta provocata de tradare... "Sotia mea narcisista imi ruineaza viata"... spune acest barbat.

Un barbat inselat...

Ce simte un barbat inselat?

"In urma cu trei ani, tatal meu a fost diagnosticat cu cancer in stadiul 4. De atunci, in fiecare saptamana conduceam cate trei ore pana in orasul natal, ca sa il vad si ca sa petrec cateva zile sa il ajut pe el si pe mama. Ma concentram sa ii ajut pe ai mei sa faca fata situatiei si orice altceva parea fara sens pentru mine. Eram in depresie. In timp ce toata atentia mea era indreptata catre boala tatalui meu si catre posibila lui disparitie, sotia mea a inceput o aventura cu un barbat insurat din oras.

Sufeream ingrozitor si eram aerian. Cu cat relatia lor progresa, fericitul cuplu a dorit sa petreaca mai mult timp impreuna (chiar si in public) astfel incat au apropiat pe furis familiile fiecaruia, astfel incat sa fim cu totii prieteni. Ar fi trebuit sa imi dau seama de la o posta, dar mintea mea era in alta parte. I-am cunoscut pe oamenii astia si brusc, eu, sotia mea si copiii mei, ne petreceam vacantele impreuna.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Fii femeia pe care niciun barbat n-ar vrea sa o piarda!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: