Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru o casnicie fericita: 7 pasi pre-maritali esentiali

Casnicia poate fi minunata numai daca tu si partenerul tau de viata sunteti constienti de personalitatile voastre si circumstantele in care v-ati cunoscut unul pe celalalt.

Casnicia poate fi minunata numai daca tu si partenerul tau de viata sunteti constienti de personalitatile voastre si circumstantele in care v-ati cunoscut unul pe celalalt.

Exista cupluri ce au o casnicie fericita datorita faptului ca tranzitia spre viata maritala s-a facut usor. Nu, viata conjugala nu trebuie sa se bazeze pe noroc. Iata mai jos 7 pasi pre-maritali recomandati oricarui cuplu pentru a asigura un nou inceput de succes in doi.

Sfaturi pentru o casnicie fericita: 7 pasi pre-maritali esentiali


1. Locuiti impreuna cel putin cu un an inainte de casnicie


Sfaturi pentru o casatorie fericita: Locuiti impreuna

Este aproape imposibil sa stii totul despre o persoana daca nu locuiesti cu ea. Pasul de a va “combina” spatiul in care traiti ca si cuplu va avea un impact deloc de neglijat asupra rutinelor voastre zilnice. Acesta este un lucru pe care nu trebuie sa il amanati inainte de a planui nunta. Ambii aveti nevoie sa descoperiti micile “surprize” pe care le ascunde fiecare, sa va dati seama cum “functioneaza” traiul in doi si sa luati decizii intelepte pentru amenajarea spatiului intr-un mod constructiv.

2. Inainte de casnicie, stabiliti un buget comun in functie de finantele fiecaruia


Reguli pentru o casnicie fericita: Stabiliti un buget comun

Problemele legate de finante sunt una din cauzele majore ce duc la divort. Asadar, pentru a construi un pod de succes intre finantele voastre este nevoie sa cunoasteti exact unde se situeaza fiecare. “Dati cartile pe fata”, observati discrepantele si stabiliti un buget comun ce este convenabil pentru voi ca si cuplu.

3. Devino prietena cu prietenii lui/ Devino prieten cu prietenii ei


Desi initial acest lucru ar putea parea deloc necesar sau ciudat, trebuie sa stii ca prieteniile mutuale sunt o cheie vitala pentru succesul pe termen lung al unei relatii intime, deci pentru casnicie. Prietenii lui sunt o parte din cine este el, la fel cum prietenii tai sunt parte din persoana ta. Este prostesc sa crezi ca prietenia mutuala nu va avea un impact major asupra vietii asupra relatiei tale. Daca sunteti compatibili unul cu celalalt, va veti intelege natural cu prietenii mutuali. Inversul va poate da insa de gandit...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.