Setari Cookie-uri

5 semne marunte de iubire

Relatia de cuplu este una dintre cele mai complicate relatii interumane care pot exista. Probleme sentimentale, certuri, marturisirea dragostei, descoperirea sufletului pereche, mutatul impreuna, cererea in casatorie, alegerea datei nuntii. Toate acestea sunt etape ale vietii noastre pe care le parcurgem alaturi de un partener. Dar de unde stim ca el ne impartaseste sentimentele?

1. Face orice pentru a te multumi



“Draga, aranjeaza patul asa cum o fac eu.” Barbatul care te iubeste stie cat de mult tii la traditiile si obiceiurile tale asa ca incearca sa te multumeasca, facand totul exact cum iti place tie. Motivul? Vrea doar sa te vada fericita.

2. Iti raspunde la mesaj



Chiar daca este ocupat, isi face timp pentru un minut doar ca sa iti raspunda la mesaje. Un flirt rusinos prin sms il face sa zambeasca, determinandu-l sa iti trimita mesaj doar pentru a iti dovedi cat de mult te apreciaza.

3. Stie cum sa te rasfete


Semne ca te iubeste


Este atent la toate detaliile si stie ce trebuie sa faca pentru a te simti fericita. Intotdeauna se poarta frumos si te trateaza precum o doamna. Iti demonstreaza de fiecare data cat de importanta esti pentru el, manifestandu-si iubirea in atatea moduri incat ramai uimita.

4. Nu esti doar iubita lui, ci si prietena



Tu esti singura care ii cunoaste latura sensibila. La tine vine cand are probleme si iti spune de fiecare data tot ce are pe suflet. Nu te considera doar o iubita, ci si cea mai buna prietena, cea care ii este alaturi in momentele dificile, il asculta si ii ofera sfaturi.

5. Te include in viitorul sau



Simte ca viitorul lui este alaturi de tine. Acest lucru inseamna ca relatia voastra este extrem de importanta pentru el. Te apreciaza, te iubeste si stie ca tu esti aleasa. Isi face planuri alaturi de tine, se gandeste la viitor si stie cum va arata viata petrecuta alaturi de tine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.