Setari Cookie-uri

5 greseli in ziua nuntii tale: Ce iti este interzis sa faci?

Care sunt lucrurile pe care nu ai voie sa le faci in ziua nuntii tale?

Ziua nuntii ar trebui sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta.

Ca mireasa nu ai voie sa fii nefericita sau sa faci vreun gest care iti poate smulge zambetul de pe fata. Ti-am pregatit o lista cu cateva lucruri care iti sunt interzise deoarece acestea te pot distrage si iti pot schimba starea de spirit in ziua nuntii tale.


5 greseli in ziua nuntii tale: Ce iti este interzis sa faci?


1. Nu plange


5 greseli in ziua nuntii tale: Ce iti este interzis sa faci?


Inteleg ca este ziua in care, oficial, iti intemeiezi o familie. Ziua nuntii este o zi plina de emotie si suspans, insa incearca sa fii puternica si sa iti stapanesti lacrimile. Nimeni nu vrea sa vada o mireasa cu nasul si ochii rosii, machiajul curs si urme de fond de ten sau mascara pe fata. Daca vrei sa iti manifesti starile, plangi in seara dinaintea nuntii, insa in ziua cea mare evita lacrimile.

Cea mai buna metoda prin care iti poti controla emotiile este cea in care te motivezi, gandindu-te la cum vei arata in albumul de nunta daca plangi.

2. Mare atentie la ce mananci



Mare atentie la ce mananci, la cat mananci si, cel mai important, la ce… nu mananci. Dar, sa o luam pe rand.

5 greseli in ziua nuntii tale: Ce iti este interzis sa faci?

Dimineata nuntii tale nu este cel mai bun moment pentru a face experimente cu mancarea, asa ca ar fi bine daca ai consuma alimentele care stii ca iti fac bine. De asemenea incearca sa eviti produsele care te baloneaza sau iti provoaca dureri de stomac.

Ultimul aspect consta in cantitatea mancarii. Nu manca foarte mult incat rochia de mireasa sa nu te mai cuprinda in zona abdomenului. Nu uita nici sa nu mananci. Chiar daca din cauza emotiilor nu iti este foame, este indicat sa mananci ceva pentru a nu ti se face rau.

3. In ziua nuntii nu ai voie sa te certi cu nimeni



Incearca sa eviti persoanele rautacioase, care comenteaza de fiecare data sau critica lumea din jurul tau. In ziua nuntii tale nu ai voie sa fii suparata sau nervoasa pe cineva. Este sarbatoarea ta asa ca bucura-te de ea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.