Setari Cookie-uri

Buchetul de mireasa: Tendintele anului 2012

Ce se poarta anul acesta in materie de buchete de mireasa?

Daca esti o persoana sigura pe ea, directa si putin noncoformista, care isi doreste sa fie unica in ziua nuntii, atunci iti propunem un buchet diferit. Alege mai multe nuante de flori, cum ar fi roz, albastru bleumarin si fuchsia pentru un buchet “cu personalitate”.

Poti adauga o culoare ciudata si mai putin folosita, cum ar fi galben, argintiu sau chiar negru. Prin amestecarea unor nuante diferite, vei obtine un buchet vibrant, cu accent pe culori puternice.

2. Buchetul in stil romantic


Buchetul de mireasa: Tendintele anului 2012


Daca esti adepta simplitatii, atunci iti recomandam un buchet simplu, format din flori de gradina, in nuante calde. Poti opta pentru trandafiri in nuante de roz pal (ai nevoie de culori pastelate). Un astfel de buchet fantezie poate fi perfect pentru lunile calde de vara, asortandu-se de minune cu o rochita simpla, in stil printesa.

3. Buchetul verde


Buchetul de mireasa: Tendintele anului 2012


Anul acesta se poarta vegan. Si pentru a aduce si in tema nuntii acest trend, iti recomandam un buchet de mireasa… verde. Suna destul de ciudat, insa accesorizat corect si realizat minutios, un astfel de buchet se poate transforma in accesoriul principal in ziua nuntii. Alege frunze de plante sau crengi ramificate si nuferi sau cale pentru a oferi un aspect simplu si elegant buchetului.

4. Buchetul pasiune


Buchetul de mireasa: Tendintele anului 2012


Nuantele puternice si vii de rosu vor fi intotdeauna asemanate cu pasiunea si dragostea. Pentru o mireasa romantica, un buchet cu flori rosii este perfect. Nu te rezuma la clasicii trandafiri, poti incerca si alte flori precum lalele, bujori sau orhidee.

Pentru a oferi un plus de eleganta buchetului, alege si cateva flori albe. Acestea vor oferi un aspect modern si sofisticat buchetului tau de mireasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.