Setari Cookie-uri

Cele 4 motive ca sa NU te mariti cu el

Il iubesti si simti ca el este alesul inimii, insa nu vrei sa faci pasul cel mare.

Il iubesti si simti ca el este alesul inimii, insa nu vrei sa faci pasul cel mare.

Pentru multe femei, casatoria este cel mai apropiat lucru de fanteziile din copilarie: rochia de mireasa, printul mult asteptat si fericire pana la adanci batraneti. Revistele de mireasa si adevarata industrie a nuntilor vin si ajuta la supravietuirea acestui mit.

Din pacate pentru noi, viata nu este un basm, ci o realitate. Casatoria trebuie sa fie o treapta a vietii pe care urcam doar in momentul in care simtim asta cu adevarat. O casatorie din compromis nu duce niciodata la o viata in doi de durata.

Cele 4 motive ca sa NU te mariti cu el


De ce sa nu te mariti cu partenerul tau?

1. Nu te marita pentru a scapa de familie


Nu te intelegi bine cu familia si vrei sa te muti? Muta-te singura intr-un apartament sau muta-te impreuna cu partenerul tau, insa nu te casatori daca nu simti ca esti nevoita sa faci acest pas. Poate ca te-ai saturat sa locuiesti impreuna cu parintii tai, insa nu folosi acest lucru ca o scuza pentru a te casatori.

Casatoria este un pas extrem de important care trebuie facut din proprie initiativa, si nu din obligatie.

2. Nu te casatori pentru ca trebuie

De ce sa nu te mariti cu partenerul tau?

Esti intr-o relatie de foarte multi ani si crezi ca trebuie sa faci urmatorul pas? De cele mai multe ori, cuplurile care sunt impreuna din liceu sau scoala generala ajung sa se casatoreasca destul de repede deoarece considera ca acesta este urmatorul lucru pe care trebuie sa il faca.

Ceea ce acesti tineri nu stiu este faptul ca in viata, ca si in dragoste, trebuie sa te lasi condusa de sentimente si sa nu tii cont de niste reguli care nu iti apartin. Daca nu simti ca esti pregatita pentru casatorie, atunci nu te casatori!

3. Nu te casatori pentru a iti ajuta partenerul


Exista persoane care se tem de singuratate, le este frica sa nu ramana singure si de aceea fac tot posibilul pentru a isi gasi o persoana cu care sa se casatoreasca. Daca partenerul tau este acest gen de persoana, se simte singur si vrea cu disperare sa se casatoreasca, nu accepta cererea lui in casatorie doar pentru a ii face pe plac. Explica-i faptul ca nu te poti casatori decat in momentul in care te simti pregatita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.