De ce testam barbatii?

"Barbatii au descoperit focul si femeile au invatat sa se joace cu el" spunea Sarah Jessica Parker.

Femeile se joaca si testeaza totul. Uneori o fac din placere, insa alteori o fac manate de instinct sau de nevoie.

Testul, un mecanism de aparare

Testarea barbatilor

sursa foto: shutterstock.com

Femeile testeaza barbatii aproape constant si uneori inconstient. De cele mai multe ori ele fac acest lucru pentru ca sunt atrase de barbatul respectiv si trebuie sa stie ce fel de om e inainte sa se indragosteasca peste masura. Stii ce isi spun cel mai adesea femeile? „Nu trebuie sa ii arati ca esti foarte disponibila.” De ce? Pentru ca nu le place sa fie luate ca atare, deci sa nu mai fie pretuite si iubite asa cum merita. Intreaga filosofie feminina are la baza aceasta indrumare venita, de fapt, din frica.

Una din cele mai mari frici ale femeii este sa se indragosteasca si sa se dea pe tava unui barbat care o sa uite de cat de speciala este ea si o sa ii infranga inima. Tocmai de aceea, femeile au un milion de modalitati prin care isi exprima aceasta frica in fata unui barbat. De cele mai multe ori pastreaza distanta, se arata dezinteresate si tot asa, numai ca sa aminteasca barbatilor ca ele sunt speciale si ca merita toata atentia lor.

Retail jobs

Femeile testeaza barbatii pentru ca vor un om puternic si stabil

sursa foto: shutterstock.com

Nimanui nu i-ar placea un partener dependent emotional, sufocant, lipsit de curaj, care nu isi urmeaza pasiunile si care se afunda intr-o viata monotona. Nici femeilor nu le plac astfel de barbati, asa ca ii testeaza pe cei care le curteaza tocmai pentru a descoperi din ce categorie fac ei parte.

De cele mai multe ori, femeile se vor purta ca un copil razgaiat, ii vor cere barbatului de langa ele tot felul de lucruri absurde, vor exagera, se vor purta urat, vor avea exigente mari etc. Toate acestea nu sunt decat niste teste. Ele vor sa stie daca partenerul lor se va lasa controlat, influentat sau este un om sigur pe el, stabil, echilibrat, inteligent, care stie sa aleaga ceea ce e bun pentru el si care se respecta. Astfel de barbati sunt foarte atragatori pentru ca ai calitati care il „recomanda” pentru perioadele dificile din viata.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri