Setari Cookie-uri

Decalogul miresei: 10 porunci de aur

Care sunt regulile de care trebuie sa tii cont pentru a avea o nunta de vis?

Nunta reprezinta cel mai frumos moment din viata unei femei. Oficializarea casatoriei , trecerea de la o relatie de cuplu la o adevarata familie, emotii impletite cu amintiri si sentimente… toate acestea te fac sa ai mari asteptari de la ziua nuntii.

Pentru a te bucura din plin de ziua ta speciala, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple:

Decalogul miresei: 10 porunci de aur

Regulile de aur ale miresei

Sursa foto: Shutterstock.com

1. Realizeaza un “kit de prim ajutor”. Da, suna ciudat, insa ai nevoie de asa ceva. Roaga una dintre domnisoarele de onoare sa poarte o poseta in care poti pune tot ce ai nevoie. Un astfel de kit trebuie sa contina: agrafe, servetele umede si uscate, plasturi, ace de siguranta, ac si ata alba, pudra, ruj, deodorant.

2. Simte-te confortabil. Cine a spus ca la nunta ta trebuie sa stai cocotata pe tocuri de 20 de centimetri? Daca tu nu te simti bine, atunci asorteaza rochia de mireasa cu o pereche de balerini comozi si confortabili.

Citește și:

3. Programeaza cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa pentru ca invitatii sa nu stea pe drumuri (celor din alte localitati le-ar fi destul de greu sa se deplaseze de doua ori);

4. Poarta accesorii simple, rafinate: Alege un colier simplu cu perle sau diamante si cercei minuscule.

5. Nu experimenta in materie de machiaj. Machiajul de mireasa trebuie sa fie cat mai natural. Incearca mai multe tipuri de machiaj cu cateva saptamani inainte de nunta si ramai la cel care iti place cel mai mult.

6. Multumeste-ti invitatii. Chiar daca tu esti cea mai importanta persoana de la nunta, aminteste-ti si de invitati. Discuta cu ei, multumeste-le pentru ca sunt alaturi de tine la un eveniment atat de important, invita-i la dans. Incearca sa ii faci sa se simta bine.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.