Setari Cookie-uri

(P) Despre nunta sau cum te poate salva o televiziune online

Vara asta ma casatoresc.

De fapt, cununia civila am facut-o deja toamna trecuta, dar sotia mea, Alexandra, vrea sa ne cununam si religios, cu tot cu petrecerea de dupa. Am crezut ca scap, caci, trebuie sa recunosc, nu imi plac evenimentele mari, simandicoase, cu sala decorata cu flori si baloane colorate. Cu scaune imbracate in matase stralucitoare si mese impodobite cu lumanari si aranjamente florale. Poate ca nu sunt destul de romantic, dar parca nu ma simt in largul meu nici pozand indragostit in costum de ginerica, la asfintit, pentru albumul de familie, care, nu-i asa?, nu trebuie sa lipseasca din nici o celula de baza a societatii.

Deci, asa cum va spun, am crezut ca scap. N-a fost sa fie, asa ca, pe nesimtite, m-am vazut pus in situatia de a cauta restaurante, DJ, formatii, fotograf si cameraman. Asta in timp ce sotia mea tragea de mine sa o insotesc pe la targuri de nunti si imi cerea parerea despre rochii, pantofi, accesorii si culori pe care nici nu le pot pronunta, gen fuchsia sau tangerine tango. Dupa o luna de zile de cand a inceput nebunia pregatirilor nimic nu era inca hotarat iar eu déjà incepeam sa ma simt la capatul puterilor. Ca sa ma intelegeti, visam noaptea ca ma imbrac intr-o rochie de mireasa de culoarea untului, ca ma cert cu croitoreasa care nu mi-a pus pe rochie doua pietre Swarovski, ca inca sunt indecis daca sa fac buchetul din crocosmia, leucospermum, tillandsia, craspedia si aspidistra sau din ornithogalum mount fuji, brunia albiflora si hypericum green condor. Iar astea sunt flori, in cazul in care nu v-ati prins déjà.

Salvarea a venit cand nici nu ma asteptam. Cautand disperat pe internet, am dat peste site-ul Nuntatv.ro si intr-o saptamina toate s-au pus cap la cap. Este o televiziune online, numai despre nunti. Gasesti aici tot ce te poate interesa legat de organizarea unei nunti perfecte, de la accesorii, agentii de evenimente, meniuri alese si restaurante de top, pana la fotografi si cameramani, formatii si DJ, optiuni pentru petrecerea lunii de miere. Iar asta nu e tot. Ai si de unde sa inveti sau sa te inspiri, caci pe Nuntatv.ro sunt clipuri de la nunti celebre, informatii despre istoria nuntilor, obiceiuri si traditii de nunta, ba chiar si despre petrecerea burlacilor.


Kudika
12 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.