Setari Cookie-uri

Adevaratul motiv pentru care m-a inselat

Cand se stinge iubirea ramane doar dispretul.

Vreau sa fiu iubita de el si apoi sa plec, vreau sa ma razbun. Nu vreau sa mi-l imaginez in bratele altei femei, desi fac asta de fiecare data cand nu imi raspunde la telefon. Merit sa fiu iubita si daca el nu mi-o demonstreaza, atunci sunt un nimic. Il vreau, iar el nu ma vrea. El isi poate continua viata alaturi de alta, poate gasi una mai buna, in timp ce eu imi deplang nefericirea departe de bratele altui barbat.

L-am aruncat de fiecare din viata mea cand il suspectam si in secunda urmatoare l-am chemat inapoi, dar nu am auzit decat ecoul sufletului meu pustiu. Ma simt dezgolita fara el si cred ca mi-am pierdut capacitatea de a iubi si de a fi iubita. M-a secatuit, mi-a furat orice fel de simtire. Nu mai respir, nu mai gust, nu mai aud, nu mai simt fara el. Sufletul meu atarna de al lui, alunecand incet inspre abis.

In clipele de luciditate, realizez ca el nu e totul, realizez ca nici macar nu il iubesc. Iubesc ceea ce ar putea sa fie si sper ca eu as putea fi cea care l-ar putea schimba. Imi amintesc de clipele frumoase, imi amintesc de te iubesc-ul lui mormait si mi se face dor de noi. Dar acel noi nu a fost decat o iluzie. Iluzia mea... E plin de defecte si urasc ceea ce am devenit pentru el. Am vrut sa fiu perfecta pentru el si am uitat sa mai fiu. Nu ma mai recunosc. Sunt buimaca, sunt confuza, alerg ca o nebuna. Am intrat in sevraj si simt ca as muri daca nu mi-as injecta o doza din nepasarea lui. M-as preface ca e iubire si totul ar fi perfect. Totul ar avea din nou sens. Ce lume perfecta, ce minciuna perfecta!

Citește și:

Citeste articolul integral M-a inselat pe Psiholife.ro

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.