O veche legenda Cherokee ne povesteste cum capsuna a devenit simbol al armoniei in cuplu. Sa urmam exemplul vechilor amerindieni si sa ne indulcim relatia de fiecare data cand experimentam un blocaj de comunicare cu persoana iubita.

5 moduri pentru a depista o persoana toxica

La inceputurile Lumii, Ga Iv La Di e Hi a creat Primul Barbat si Prima Femeie. Impreuna, ei si-au construit un camin la marginea unei paduri dense unde au trait fericiti impreuna. Insa, la fel cum se intampla in orice cuplu, curand au inceput sa se certe...

Intr-un final, Prima Femeie s-a suparat atat de tare incat i-a spus Primului Barbat ca va pleca si nu se va mai intoarce niciodata. La acel moment, lui nici macar nu-i pasa si nu putea sa constientizeze consecintele... Femeia si-a facut drum prin padure fara sa se uite inapoi...

Pe masura ce se insera, Primul Barbat a inceput sa se ingrijoreze si a pornit pe poteca facuta de Prima Femeie in cautarea ei. Coborand de pe cer, Soarele s-a uitat la el cu mila si l-a intrebat daca inca mai este suparat din cauza neintelegerilor pe care le-a avut cu sotia sa. Fara sa ezite vreun pic, Primul Barbat a raspuns ca nu. Observandu-i sinceritatea si parerea de rau, Soarele a decis sa il ajute sa o recupereze pe femeia iubita.

Plimbandu-se pe cer, Soarele a gasit-o pe Prima Femeie mergand agale pe o carare. Pentru a o forta sa se opreasca, a facut ca in iarba, la picioarele ei, sa creasca mure delicioase. Neacordandu-le atentie, femeia si-a vazut de drum.

Din nou, Soarele i-a asezat in cale mure bine coapte si frumoase. Fara sa se uite la ele, Prima Femeie a continuat sa mearga inainte, fara sa se uite in spate.

Citeste articolul integral Cum poate o capsuna sa uneasca 2 inimi care se despart pe Garbo.ro.

Garbo iti mai recomanda si alte articole din sectiunea Relatii:

Afla cum o mama SINGURA a reusit sa se RIDICE dupa un DIVORT


Cum sa iti distrugi relatia in 20 de pasi... STOP!

Trucuri de relatie: 10 hobby-uri relaxante pentru cupluri

Foto: Shutterstock.com

5 Lectii de aur pentru o relatie pana la adanci batraneti 
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: