Setari Cookie-uri

Cum sa il faci sa te ceara de sotie

Fa-l sa iti spuna ce vrei sa auzi

Toate femeile isi doresc ca, la un moment dat, sa se casatoreasca. Problema apare atunci cand barbatii nu inteleg asta si atunci va trebui sa il luminezi tu. Cum? Pai… chiar, cum?

1. Asigura-te ca asta vrei

Sigur, el este splendid, va intelegeti minunat, mama ta il place, prietenele sunt de acord ca e o partida buna, bunica zice ca-i baiat bun, este capabil sa te intretina si sa te ocroteasca, ai dori ca genele lui sa fie in copilul tau, dar gandeste-te bine la ce va insemna vietuirea impreuna. Esti dispusa sa ii gatesti si sa ii aduni sosetele din colturile casei pentru a i le baga la spalat? Sau: va putea el sa te ajute in treburile casnice si sa iti fie mereu alaturi?

Trebuie sa te gandesti ca odata pusa intrebarea… iti va fi prea greu sa refuzi.

sursa foto: shutterstock.com

2. Verifica daca si scopul lui in viata este sa ramana langa tine

Citește și:

Am stabilit ca tu chiar vrei sa te casatoresti cu el. Dar el vrea sa isi poarte verigheta? Unii barbati pur si simplu nu se vor maturiza vreodata indeajuns pentru acest pas, altii nici nu se gandesc a se casatori, pentru ca ei nu vad utilitatea acestei alegeri.

3. Cum scoti cuvintele magice?

Oamenii de stiinta si orice fiinta umana de la aparitia rasei umane pana in prezent au dovedit ca unele cuvinte sunt foarte greu de rostit. Printre acestea, se numara: “Iarta-ma!”, “Multumesc!”, “Am nevoie de ajutorul tau”, “Te iubesc” si “Vrei sa fii sotia mea?”. Ultimele doua prezinta o dificultate mult mai mare pentru barbati.

Usureaza-i munca prin a-l asigura ca nu e momentul sau intrebarea gresita, ca va primi un raspuns afirmativ si ca aceasta este cea mai buna varianta pentru amandoi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.