Programul pentru o nunta ca in povesti

Agitatia este mare in timpul pregatirilor de nunta si emotiile si mai mari. atat de mari, incat nici nu te-ai astepta sa uiti sa iti rezervi restaurantul. Iata aici un reminder...

Cand e nunta ta, normal ca tu esti cea mai emotionata dintre cei implicati. Este ziua in care totul este despre tine, ziua in care totul ar trebui sa fie exact cum vrei tu sa fie, in care sa nu te supere, streseze, preseze, calce, ciufuleasca nimeni.

Sursa foto: Shutterstock.com

Daca ai putea, probabil ai stabili si ce temperatura sa fie, si in ce directie sa zboarele pasarile, si care sa fie pozitia astrelor, astfel incat sa nu existe nimic care sa iti strice planurile.

Fiind insa ceva mai realista, tu te vei gandi insa la toate cele...

- Lista cu invitati: dupa ce i-ai raspuns afirmativ la propunere, este primul lucru pe care trebuie sa il faci, numai sa nu uiti sa il verifici constant, pentru a adauga eventuali noi prieteni pe care ii vei vrea aproape in ziua aceea.

- Locatia ideala: care sa fie si cum sa fie amenajata. Asorteaz-o cu tine si cu el, ai grija sa ti se procure din timp toate luminitele, fetele de masa si de scaun, tot mobilierul de care ai nevoie. Si nu uita ca trebuie sa rezervi localul cu cel putin jumatate de an inainte, daca nu chiar un an, doi… se poate chiar sa stabilesti data evenimentului in functie de disponibilitatea localului pe care il vei alege.

Retail jobs

- Biserica: ce biserica? Ce preot? Se pare ca si servitorii Domnului au program si trebuie sa te duci cu tichetul de rezervare la ei.

- Playlist: dj, formatie sau interpret solo? Nu uita ca oaspetii sunt oameni diferiti, cu gusturi muzicale diferite. De aceea, sfatul nostru este sa mentionezi ca vrei o gama cat mai larga de stiluri si de melodii, sa danseze toata lumea, sa se simta bine. Mentioneaza-le responsabililor cu muzica si ca o sarba dupa ce s-au adus mancarurile nu este potrivita. Si muzicantii trebuie rezervati cam odata cu localul…

- Rochie: iti va lua mai mult decat de obicei sa iti alegi tinuta, deci este recomandabil sa ii rezervi ceva timp acestei actiuni.

- Pantofii de clestar: probabil vei vrea 2 perechi (una pt poze, una mai comoda, pentru seara, pentru a putea sa rezisti pana la marele final… macar la nunta ta).

- Costumul lui: nu il lasa de capul lui, el si-ar alege costumul in ajunul nuntii.

- Invitatii si marturii: pentru ca el nu va face mofturi pentru niste cartonase frumos colorate, aceasta este tot responsabilitatea ta.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri