Setari Cookie-uri

Top 5 persoane care nu au ce cauta la nunta ta

Sigur, ti-ai facut deja, macar mintal, lista de invitati la nunta ta. Dar lista cu NEinvitati?

1. Fosta lui prietena. Cu atat mai mult daca este cea cu care a avut cea mai lunga relatie. Nu conteaza ca au ramas “doar prieteni”, unul dintre ei mereu se va intreba “ce-ar fi fost daca…?”, iar situatiile de genul acesta trebuie evitate.

Sursa foto: Shutterstock.com

2. Fostul tau prieten: cand te va vedea atat de frumoasa si de zambitoare va regreta ca nu este el cel de la bratul tau, iar in momentul in care preotul va cere ca cel care are ceva de spus “sa spuna acum sau sa taca pe vecie, caci ce Domnul a unit, omul nu poate desparti”… ei bine, acela va fi un moment penibil care te va face sa-ti strici machiajul si sa ii spargi capul cu tocul de la pantofii tai frumosi.

3. Matusa carcotasa. Cu totii avem una de-asta. Nu conteaza ca iti este ruda, poti sa nu o inviti. Iti va scoate ochii ani in sir, dar macar cea mai frumoasa zi va fi cea mai frumoasa zi.

Citește și:

4. Unchiul care se imbata dupa doua pahare cu vin, transpira prea mult si vrea sa te pupe continuu. Mai ales daca e unchiul lui… trebuie taiat de lista de invitati.

5. Copiii prea mici pentru a sta pe propriile picioare. Sunt dragalasi in costume si rochite, dar in momentul in care vor incepe sa planga se vor strange toti invitatii in jurul lor, nu in jurul tau si cu siguranta nu vrei asta.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.