Setari Cookie-uri

Marturisiri ale mireselor: Cele mai mari regrete din ziua nuntii

Invata din greselile altora si ia aminte la ceea ce ne dezvaluie miresele noastre pentru ca sunt sfaturi utile pentru orice mireasa!

2. Pierzi prea mult timp mergand printre mese

Sarah ne spune ca si-ar fi dorit sa nu faca acest lucru. Toata seara s-a plimbat printre mese ca sa se asigure ca invitatii se simt bine si nu mai au nevoie de nimic. Ea spune ca in acest fel a pierdut toata nunta si nu s-a distrat aproape deloc.

3. Sa lasi stresul sa te doboare

Christie ne spune ca se uita inapoi cu regret atunci cand se gandeste cat de mult s-a stresat. Ar fi vrut sa poata spune si atunci "E doar o nunta" si sa nu se mai agite atat de mult. Este adevarat ca este una dintre cele mai importante zile din viata ta, dar nu o sa fie o zi perfecta oricat de mult te-ai stresa.

4. Prea mult alcool

"Nu ar trebui sa fiu singura care spune ca in ziua nuntii a baut prea mult" ne spune Jess. Eu si sotul meu eram destul de ametiti in momentul ceremoniei pentru ca eu bausem cateva shot-uri cu domnisoarele de onoare pentru a ma calma, iar sotul meu a facut la fel cu cavalerii de onoare. Singurul lucru pe care il regret este ca am baut mai mult decat trebuia si nu imi mai aduc aminte mare lucru in ceea ce priveste nunta.

Citește și:

5. Sa nu spui ceea ce nu iti place

Inca de la primele fotografii Kelleigh nu a fost multumita de ideile fotografului insa s-a conformat si nu a spus nimic nimanui. Acum regreta acest lucru pentru ca pozele de la nunta au iesit atat de urat incat nici nu le poate privi.

6. Sa nu mananci

Cait se gandea ca va avea timp sa manance la petrecerea nuntii pentru ca va avea si ea o farfurie ca oricare alt invitat. Nu a stiut insa ca nu va avea timp sa manance pentru ca va trebui toata seara sa fie atenta la invitati, sa zambeasca si sa isi spuna singura ca nu ii este foame chiar daca ar fi dat orice sa manance ceva.

foto portret mireasa frumoasa sursa shutterstock

Sursa: YourTango.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.