Setari Cookie-uri

Nunta in stil Twillight: de la invitatii la rochia de mireasa

Cativa pasi simpli te pot ajuta sa ai nunta la care visezi. Cateva detalii importante iti pot transforma nunta intr-un adevarat scenariu de film Twilight. Ai grija la detalii precum invitatii si rochia de mireasa si totul va fi asa cum ai visat.

Seria cartilor si a filmelor Twillight a avut un mare impact asupra societatii si a atras milioane de fani in intreaga lume. Iubitorii fantasticului si a iubirilor neobisnuite au fost cuceriti pe loc de acest film care pana la urma a devenit un fenomen.

Pentru ca a luat o asemenea anvergura si pentru ca sunt din ce in ce mai multi fani ai acestui film, unele cupluri aleg ca si tematica pentru nunta lor stilul Twillight.

Pentru a avea o nunta cat mai adecvata si mai adaptata acestui stil aveti nevoie ca toate detaliile sa fie satabilite in functie de firul narativ al povestii.

Pentru o nunta in stil Twilight trebuie sa imprumutati influente din stilul vintage pentru ca vampirii sunt creaturi care ajung pana la mii de ani.

Cateva idei pentru organizarea nuntii in stil vintage:

1. Invitatii de nunta personalizate: in locul numelor voastre puteti sa treceti Bella si Edward, iar in paranteza numele reale. La fel puteti proceda si in cazul nasilor (alegeti doua personaje dragi din film si treceti-le numele in locul nasilor).

Citește și:

Invitatie de nunta disponibila pe site-ul E-Accesorii.ro

2. Localul sa fie amenajat in stil vintage: adica sa aveti elemente care sa arate ca lucrurile vechi ce tin de traditie sunt importante pentru voi si tineti sa le impartasiti cu cei dragi.


Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.