Setari Cookie-uri

Cele mai spectaculoase 5 nunti ale anului 2013

Cu un pic de bun gust si cateva investitii considerabile poti avea si tu o nunta de vis. Sigur ca nunta de vis este diferita pentru fiecare dintre noi, insa cand vedem asemenea ceremonii desprinse din povesti parca visam cu ochii deschisi si ne dorim ca si ziua nuntii noastre sa arate la fel.

O sa spuneti probabil ca fiecare nunta este spectaculoasa pentru ca este un eveniment unic in viata fiecarui om. Si nu am sa va contrazic pentru ca nu am niciun drept sa fac asta. Tot ce pot sa spun este insa faptul ca unele nunti sunt de-a dreptul impresionante si parca ar fi desprinse din basmele cu printi si printese.

Cand vad asemenea imagini si asemenea nunti de vis parca mi se accentueaza si mai mult cheful de maritis.

Dar cam atat cu vorba lunga. Am sa va prezint acum cele mai spectaculoase nunti ale anului trecut.

1. Sean Parker si Alexandra Lenas - Nunta in padure

De departe este cea mai spectaculoasa si mai impresionanta nunta din cate am vazut eu pana acum. Sean Parker este co-fondatorul retelei de socializare Facebook si unul dintre miliardarii renumiti ai lumii. Nu este suficient sa fii miliardar pentru a avea o nunta de vis ci iti trebuie si un pic de imaginatie.

Citește și:

Sean Parker s-a inspirat din serialul "Game of Thrones" si si-a organizat nunta in padurea "Big Sur" din California. Ceremonia a strans 366 de invitati si 450 de angajati pentru ca orice detaliu sa fie impecabil.
Mireasa a purtat o rochie semnata Elie Saab absolut spectaculoasa si foarte potrivita pentru tematica aleasa. Tanarul cuplu a donat 1,5 milioane de dolari pentru protejarea si conservarea padurii in care si-au organizat ceremonia de vis.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.